ΗΠΑ: Πέντε νεκροί από ένοπλη επίθεση στο Κεντάκι

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε, τη Δευτέρα (10/4) στο κέντρο της πόλης Λούισβιλ του Κεντάκι, κοντά στο στάδιο μπέιζμπολ Slugger Field, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η αστυνομία είπε νωρίτερα ότι υπάρχουν πολλά θύματα και προειδοποίησε τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή, ενώ σε νεότερο tweet ανέφερε ότι ο δράστης έχει «εξουδετερωθεί» και δεν αποτελεί πλέον απειλή, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν είναι σαφές εάν ο δράστης είναι μεταξύ των νεκρών.

Το FBI ανέφερε ότι μέλη του έσπευσαν στο σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση. Το περιστατικό συνέβη στο οικοδομικό τετράγωνο 300 του Ιστ Μέιν.

«Βρισκόμουν στο φανάρι και το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένας άνδρας στην απέναντι μεριά του δρόμου σε μια διασταύρωση ο οποίος είχε ξαπλώσει στο έδαφος στην είσοδο ενός ξενοδοχείου», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο δίκτυο WDRB, σύμφωνα με το Reuters.

Σύμφωνα με το CNN η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον έξι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Λούισβιλ, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί