Superleague: Τραγελαφικές καταστάσεις – Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς λίγες ώρες πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόβσκι μαζί με τους βοηθούς του εμφανίστηκαν μεθυσμένοι κατά τη διάρκεια της πτήσης τους προς την Αθήνα και αφού προσγειώθηκαν, προκάλεσαν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μάλιστα, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής δεν είχαν έρθει σε επικοινωνία με την ΕΠΟ και ήταν εξαφανισμένοι. Με αφορμή όσα συνέβησαν, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ αποφάσισε να προχωρήσει στην αντικατάστασή τους, ορίζοντας Έλληνες διαιτητές στον αγώνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το sdna.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι Πολωνοί διαιτητές, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, μιλούσαν για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας απίστευτα πράγματα μεταξύ τους, ενώ κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «όταν μάλιστα οι Έλληνες τους είπαν κάποια στιγμή ότι “καταλαβαίνουμε τι λέτε…”, οι διαιτητές τους επιτέθηκαν. Συγκεκριμένα το συμβάν έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς ρέφερι και έναν πατέρα με τον γιο του. Προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσά τους και μάλιστα οι διαιτητές τους περίμεναν στη φυσούνα, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώτο ρέφερι του σημερινού αγώνα, όπου τους προπηλάκισαν.

Ανάμεσα στα άλλα που έλεγαν είναι ότι το βράδυ (σ.σ. χθες) θα πήγαιναν σε κάποιο club για να διασκεδάσουν. Στη συνέχεια, και καθώς πήγαιναν για να παραλάβουν τις αποσκευές τους, προπηλάκισαν εκ νέου τους δύο Έλληνες, και μάλιστα δεν δίστασαν να φτύσουν τον πατέρα! Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να παρέμβει η Αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, που μπήκε στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει!

Ήταν μάλιστα τόσο άθλια η κατάσταση των Πολωνών, σε σημείο να το διαπιστώσει και ο τέταρτος διαιτητής που πήγε στο ξενοδοχείο για να τους παραλάβει!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί