Κυνική παραδοχή Λοβέρδου: «Όλοι, ο σταθμάρχης, ο επόπτης είναι κομματικά ρουσφέτια» (Βίντεο)

Έβγαλε το πόρισμα για τα αίτια της αδιανόητης τραγωδίας των Τεμπών ο Γιάννης Λοβέρδος και τι έκπληξη, δεν περιλαμβάνει καθόλου ευθύνες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Ο ΟΣΕ συνοψίζει όλη την κακοδαιμονία του ελληνικού κράτους, που είναι πελατειακές σχέσεις, κομματικά ρουσφέτια. Όλοι αυτοί που μιλάμε, ο σταθμάρχης, ο επόπτης, όλοι αυτοί είναι κομματικά ρουσφέτια» άστραψε και βρόντηξε μιλώντας στο Mega.

Μόνο που δεν επρόκειτο για κρίση αυτοκριτικής για τη ΝΔ, στην οποία ανήκει, που επί δεκαετίες έτσι μόνο έχτιζε την επιρροή της. Και αυτό φάνηκε αμέσως.

«Επί των ημερών σας μπήκε σταθμάρχης» του υπενθύμισε η δημοσιογράφος του Mega, με τον βουλευτή της ΝΔ αρχικά να χάνει τα λόγια του και στη συνέχεια να απαντά: «Ναι, μπήκε σταθμάρχης, αλλά ήταν υπάλληλος του ΟΣΕ, έτσι;» Το ίδιο απάντησε και όταν του επισημάνθηκε ότι ήταν αχθοφόρος. «Ήταν υπάλληλος του ΟΣΕ. Έγινε σταθμάρχης γιατί δεν βρέθηκε κανείς άλλος».

Και ο νοών νοείτο με άλλα λόγια. Και για να βεβαιωθεί ότι δεν θα υπάρξει καμία παρεξήγηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έσπευσε να προσθέσει ο Γιάννης Λοβέρδος: «Αλλά σε κάθε περίπτωση, εάν πίστευε κανείς ότι μια κυβέρνηση, αν πίστευε οποιοσδήποτε πρωθυπουργός ότι μια κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει νοοτροπίες και να καταργήσει κακοδαιμονίες τόσων δεκαετιών, αν πω αιώνων, που υπάρχουν στο ελληνικό κράτος μέσα σε 4 χρόνια θα ήταν ανόητη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί