Αναζητούν τον 44χρονο Νίκο στο «Φως στο Τούνελ»

Μεγάλη είναι η αγωνία για τους συγγενείς του 44χρονου Νίκου Αεράκη από το Ηράκλειο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.

Δείτε:

Ηράκλειο: Συναγερμός για την εξαφάνιση 44χρονου – Έρευνες στην περιοχή του Παλαιόκαστρου

Άφαντος ο 44χρονος από το Γάζι – Αγνοείται από την Πέμπτη, μετά την εμπλοκή του σε ατύχημα

Missing Alert για τον 44χρονο αγνοούμενο από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο 44χρονος αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου από την περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως αναφέρουν συγγενείς του μιλώντας στο «Τούνελ», νωρίτερα εκείνη την ημέρα είχε κάποιο τροχαίο, από το οποίο χτύπησε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάτι.

Λίγο μετά επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της μητέρας του, μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΙΤ – 7923 και εξαφανίστηκε.

Το ΙΧ εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο δύο ημέρες μετά στο Παλαιόκαστρο, γι’ αυτό και οι έρευνες επικεντρώνονται στη γύρω περιοχή.

Πιθανόν ο αγνοούμενος να βρίσκεται σε σύγχυση μετά το ατύχημα, γι’ αυτό και οι συγγενείς του εκφράζουν φόβους για τη ζωή του.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία συμμετέχει στις έρευνες με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Έρευνες όμως στην περιοχή πραγματοποιούνται και από αέρος με χρήση drone.

Ο Νικόλαος Αεράκης έχει ύψος 1.70, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που χάθηκε, φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Missing Alert κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι poy na θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να απευθυνθεί στις αρχές ή το «Τούνελ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί