Νέες έρευνες για τον αγνοούμενο Νίκο Αεράκη

Το Χαμόγελο του Παιδιού επαναφέρει την ανάρτηση με πιο πρόσφατη φωτογραφία

Νέος κύκλος ερευνών ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκου Αεράκη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 16 Φεβρουαρίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε δύο ημέρες μετά στην Αστυνομία.

Δείτε:

Ηράκλειο: Συναγερμός για την εξαφάνιση 44χρονου – Έρευνες στην περιοχή του Παλαιόκαστρου

Άφαντος ο 44χρονος από το Γάζι – Αγνοείται από την Πέμπτη, μετά την εμπλοκή του σε ατύχημα

Missing Alert για τον 44χρονο αγνοούμενο από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Αναζητούν τον 44χρονο Νίκο στο «Φως στο Τούνελ»

Οι έρευνες διεξάγονται με τη συμμετοχή δυνάμεων της πυροσβεστικής με εκπαιδευμένα σκυλιά και drone.

Το Χαμόγελο του Παιδιού επαναφέρει την ανάρτηση με πιο πρόσφατη φωτογραφία

Το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιεύει ξανά τα στοιχεία του 44χρονου Νικόλαου Αεράκη, ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς έλαβε μια πιο πρόσφατη φωτογραφία του, με σκοπό να λήξουν με αίσιο τέλος οι έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικα από το Ηράκλειο Κρήτης στις 19 Φεβρουαρίου, ενώ αυτή είχε συμβεί 3 ημέρες πριν, στις 19:00. Τα στοιχεία του δημοσιεύονται κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση:

«Επειδή προέκυψε πιο πρόσφατη φωτογραφία του ενηλίκου, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην αναδημοσίευση της εξαφάνισης.

Να σας θυμίσουμε ότι έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Αναλυτικότερα, ο Νικόλαος Αεράκης φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί