«Εγώ σε πολιτικά παιχνίδια δεν παίζω»: Ηχηρή απάντηση Βουρλιώτη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Eπιβεβαιώνεται το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο

Με δύο φράσεις ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, πρώην επίτιμος αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έβαλε φρένο στις μεθοδεύσεις του Μαξίμου σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Εγώ δεν παίζω σε πολιτικά παιχνίδια. Δεν πρόκειται να ξεκινήσω καμία τέτοια έρευνα» ξεκαθάρισε ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης σε πρόσωπα, που πρόσκεινται στην κυβέρνηση και – σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr– προσπάθησαν, να ασκήσουν πιέσεις εναντίον του, για να τον πείσουν να ξεκινήσει έρευνα για μαύρο χρήμα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα προεκλογικά.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αφορμή για τις γαλάζιες μεθοδεύσεις στάθηκε η λάσπη που εκτόξευσε κατά του Νίκου Παππά η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα. Λάσπη που γύρισε μπούμερανγκ καθώς μέχρι και ο Ανδρέας Λοβέρδος, συνήγορος υπεράσπισης του επιχειρηματία παραδέχθηκε ότι η Ευθαλία Διαμαντή δεν συνέδεσε ροές χρήματος με τον Νίκο Παππά ενώ και η πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου δημόσια συμφώνησε. Στη διάψευση μέρους των αναφορών της Ευθαλίας Διαμαντή προχώρησε και ο δημοσιογράφος Νίκος Τσαγκρής.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς προχώρησε σε μήνυση σε βάρος της Ευθαλίας Διαμαντή, ενώ προανήγγειλε μήνυση, εξώδικα και αγωγές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Eπιβεβαιώνεται το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προκάλεσε η αποκάλυψη για τις πιέσεις που δέχτηκε ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος για να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύφθηκε τι άθλιες μεθόδους είναι ικανός να επιστρατεύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ επιβεβαιώνεται το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει ότι «το σημερινό δημοσίευμα του ieidiseis.gr σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, δέχτηκε πιέσεις για να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, πιέσεις στις οποίες δεν ενέδωσε λέγοντας ότι “δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια” επιβεβαιώνει το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο με την ψευδομάρτυρα γραμματέα του κ. Καλογρίτσα.

Αποκαλύπτει επίσης τι άθλιες μεθόδους είναι ικανός να επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά, προκειμένου να συμψηφίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους Πάτσηδες, τα δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων που προκαλούν τη δημοκρατική συνείδηση και το αίσθημα δικαιοσύνης των πολιτών.

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο κύριε Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός το γνωρίζει και θα το επιβεβαιώσει στην κάλπη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί