Υποκλοπές: Μετά τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στην ΑΔΑΕ ο Αλέξης Τσίπρας

(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την αντίστοιχη επίσκεψή του στον Άρειο Πάγο και τον εισαγγελέα ΑΠ Ισίδωρο Ντογιάκο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έφτασε στην ΑΔΑΕ στις 10.30 περίπου και τον υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της Αρχής Μιχάλης Σακκάς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συνεχίζει να προχωρά σε παρεμβάσεις προκειμένου να υποχρεωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και το «σύστημα» του Μαξίμου να σταματήσουν τις προσπάθειες συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών.

«Είναι γνωστό σε όλους πού βρίσκονται οι αποδείξεις», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας την Τρίτη μιλώντας σε διακαναλική συνέντευξη στο +NEWS, που προβλήθηκε στα περιφερειακά κανάλια Flash, ΔΙΟΝ και Center.

Δείτε:

Αλ. Τσίπρας: Πλήττουν τον πυρήνα της δημοκρατίας οι αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις (Βίντεο)

Προσδιόρισε συγκεκριμένα την ΑΔΑΕ μεταξύ αυτών των σημείων, όπως και τους παρόχους τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Σημείωσε παράλληλα ότι δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται προκειμένου να πέσει άπλετο φως «στη δύσοσμη υπόθεση και προκειμένου αυτοί που διέπραξαν αυτή τη συνταγματική εκτροπή και την εκτροπή σε ό,τι αφορά το θέμα της εθνικής μας ασφάλειας, να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί