Κρήτη: Εξιχνιάστηκε μετά από τρεις μήνες υπόθεση κλοπής σε επιχείρηση

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε σε επιχείρηση στο Ρέθυμνο τον Άυγουστο, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε σε επιχείρηση στο Ρέθυμνο. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού κατηγορούμενου για κλοπή και σε βάρος ακόμα ενός ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, ο ένας ημεδαπός, νυχτερινές ώρες της 24.08.2022 είχε διαπράξει κλοπή σε επιχείρηση αφαιρώντας διάφορα εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 5.000 ευρώ προκαλώντας παράλληλα φθορές και στη συνέχεια παρέδωσε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα στον έτερο ημεδαπό.  

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δεύτερου ημεδαπού, βρέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί