Δήμος Χερσονήσου: Βραβεία για τον covid και άλλες ιστορίες για “αγρίους”, δημόσιες σχέσεις και μια χορηγία!

Η αποκάλυψη του δημοτικού συμβούλου Μ. Διαμαντάκη για μια ακόμα περίεργη υπόθεση

Είναι πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η υπόθεση που αποκαλύπτει ο δημοτικός σύμβουλος Χερσονήσου και επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Δημιουργίας”, Μανόλης Διαμαντάκης. Όπως έγραψε σε ανάρτηση στο facebook, στο δήμο Χερσονήσου (και προσωπικά ο δήμαρχος Γ. Σέγκος) πανηγυρίζουν γιατί το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος βράβευσε τον ΟΤΑ “για την κοινωνική του προσφορά και την υποστήριξη των δημοτών την περίοδο της πανδημίας”.

Όμως, όπως αποκαλύπτει με στοιχεία και έγγραφα ο κ. Διαμαντάκης, όχι μόνο δεν πάρθηκαν μέτρα που να αξίζουν βράβευσης αλλά ο δήμος και αρνήθηκε να πάρει μέτρα και ακύρωσε απόφαση που πήρε η αντιπολίτευση, με πλειοψηφία στο ΔΣ!

Το σχετικό δημοσίευμα του Candiadoc

Δείτε:

Δήμος Χερσονήσου: Ζητά να ακυρωθεί η δική του απόφαση για την ενίσχυση των δημοτών μέσα στην πανδημία!

Μάλιστα, παρουσιάζοντας και το σχετικό έγγραφο, φαίνεται ότι ο δήμος βραβεύτηκε σε εκδήλωση της Ένωσης Νοσηλευτών που ήταν ο ίδιος χορηγός!

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στο δήμο Χερσονήσου (και όχι μόνο)!

Διαβάστε την ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου:

Διαβάζω σε δελτίο τύπου του Δήμου Χερσονήσου.

👉 “Για την κοινωνική του προσφορά και την υποστήριξη των δημοτών την περίοδο της πανδημίας βραβεύτηκε ο Δήμος Χερσονήσου από το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο παγκρήτιας νοσηλευτικής διημερίδας.”

👉 “Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές της διημερίδας και τόνισε πως : «Στον Δήμο Χερσονήσου θέσαμε σε εφαρμογή ένα ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ με επίκεντρο τον άνθρωπο. Θέσαμε ως προτεραιότητα …»”

⁉️ Και ειλικρινά, προβληματίζομαι. Μήπως δεν θυμάμαι καλά; Μήπως δεν καταλαβαίνω;

Ευτυχώς όμως, υπάρχουν τα γραπτά (scripta manent). Σύμφωνα με αυτά,

📌 Το Δημοτικό Συμβούλιο Χερσονήσου, το Μάη του 2020 αποφάσισε μια σειρά οικονομικών και διοικητικών μέτρων για την ελάφρυνση των δημοτών από τις συνέπειες της πανδημίας (απόφαση 36/2020). Την απόφαση αυτή ψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση (δημοτικές ομάδες Μαστοράκη, Διαμαντάκη και Παρθενιώτη) ενώ η δημοτική αρχή Σέγκου και οι δημοτικοί της σύμβουλοι αποχώρησαν από την συνεδρίαση.

📌 Στη συνέχεια σύσσωμη η δημοτική αρχή κατέθεσε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και πέτυχε την ακύρωση της απόφασης αυτής. Μάλιστα την ενέργειά της αυτή την ΑΠΕΚΡΥΨΕ δολίως από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, ώστε να μην μπορέσουν αυτοί να υπερασπιστούν την ορθότητα της απόφασής τους.

( Όλα αυτά περιγράφονται σε δελτίο τύπου την 31η Ιουλίου 2020, στον σύνδεσμο που υπάρχει στο τέλος του κειμένου).

📌 Την ακύρωση της απόφασης, εμείς την προσβάλαμε. Και προτείναμε στην δημοτική αρχή την λήψη άλλων μέτρων που αυτή θα θεωρούσε χρήσιμα. (Δες εικόνα από ανάρτηση στις 7 Σεπτ. 2020). Όμως η Δημοτική Αρχή Χερσονήσου με λύσσα πολέμησε και αυτή την προσφυγή.

🔷 Αλήθεια, ποια είναι τα μέτρα που η Δημοτική Αρχή Χερσονήσου πήρε, μέτρα που δεν πήραν ΟΛΟΙ οι άλλοι δήμοι;

🔷 Ποιο είναι το ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ που έθεσε σε εφαρμογή ο Δήμος Χερσονήσου;

============================

🎯 Δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι η βράβευση από το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος είναι ανταπόδοση για την χρηματοδότηση από το Δήμο Χερσονήσου της εκδήλωσης που διοργάνωσε και στην οποία έγινε η συγκεκριμένη …βράβευση !!!.

———-

Το δελτίο τύπου της 31/7/2020.

https://l.facebook.com/l.php…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί