27χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στη Σκόπελο «επειδή δεν του είπε καλημέρα»

Ακόμη ένα περιστατικό έμφυλης βίας ήρθε στην επιφάνεια στη Σκόπελο. Για ασήμαντη αφορμή, «επειδή δεν του είπε καλημέρα», ένας 27χρονος χτύπησε άγρια την 25χρονη σύντροφό του, με την οποία έκανε διακοπές στο νησί. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thenewspaper.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό η νεαρή γυναίκα φέρεται να μην είπε «καλημέρα» στον 27χρονο. Εκείνος θύμωσε και ξεκίνησε να της συμπεριφέρεται άσχημα. Όταν αργότερα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να μεταβούν σε παραλία, ο καβγάς συνεχίστηκε και αφού το όχημα ακινητοποιήθηκε η κοπέλα αποφάσισε να γυρίσει μόνη της στο δωμάτιο που ενοικίαζαν.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο 27χρονος έγινε έξαλλος, την ακολούθησε προς το δωμάτιο και ο καβγάς συνεχίστηκε. Η νεαρή φέρεται να ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές. Ο άνδρας τότε την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Μάλιστα, έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος.

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε την 25χρονη κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί