Κατάληψη σε Λότζια και Επιμελητήριο Χανίων για τον απεργό πείνας, Γ. Μιχαηλίδη

Υπό κατάληψη τελεί από νωρίς το πρωΐ της Δευτέρας το Δημαρχείο Ηρακλείου (Λότζια) καθώς ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στο κτίριο και ανήρτησε πανό που ζητά την απελευθέρωση του αναρχικού απεργού Πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη – Αντίστοιχη κατάληψη και στο Επιμελητήριο Χανίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, προέβησαν σε αυτή την κίνηση σε αλληλεγγύη με τον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος, ωστόσο οι δημοτικές υπηρεσίες δεν εξυπηρετούν κοινό ενώ έχουν αναρτήσει πανό από την αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης, σε ανάλογη κίνηση, προχώρησαν αντιεξουσιαστές και στο Επιμελητήριο Χανίων, με αίτημα την απελευθέρωση του Γ. Μιχαηλίδη.

Σε ανάρτησή τους επισημαίνουν: «Έπειτα από πάνω από 60 μέρες απεργίας πείνας, σήμερα 25 Ιουλίου, συνεδριάζει για ακόμη μια φορά το Δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας με θέμα το αίτημα αποφυλάκισής του. Έπειτα από τις προηγούμενες απορρίψεις του αιτήματος του, ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης, διατρέχει πλέον άμεσο κίνδυνο σοβαρής μόνιμης βλάβης της υγείας του. Δεν τρέφουμε αυταπάτες για την αστική δικαιοσύνη και τον ρόλο της. Από την πλευρά μας, ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης, προχωρήσαμε στην κατάληψη του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου ΧανίωνΟ αγώνας για την ελευθερία ενός, αγώνας για την ελευθερία όλων. Μέχρι το γκρέμισμα και του τελευταίου κλουβιού».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί