Από τις πολιτικές απάτες, στην πολιτική αλητεία

Ας το πάρουμε απόφαση, η γραμμή της Ν.Δ. μέχρι τις εκλογές θα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα όρια του συνταγματικώς παραδεκτού και δεν δικαιούται να διεκδικεί εντολή για τη διακυβέρνηση της χώρας. Και έτσι, όλο το συνταγματικό πλαίσιο μένει στη διάθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Της κυβέρνησης που πίσω από κάθε απόφασή της βρίσκεται μια εξυπηρέτηση σε συμφέροντα, μια ρεμούλα και μια μίζα. Της κυβέρνησης που εξαπέλυσε στρατιές μετακλητών και συμβούλων στο Δημόσιο και έφαγε τα πόμολα με τις απευθείας αναθέσεις.

Της κυβέρνησης που αποδέσμευσε τα λεφτά του Φρουζή και μετά τον έφερε και στην Προανακριτική να καταθέσει εναντίον της Τουλουπάκη.

Της κυβέρνησης που την κυνηγάνε οι διεθνείς δημοσιογραφικές ενώσεις για τη λίστα Πέτσα και τον έλεγχο στα ΜΜΕ, οι διεθνείς ενώσεις διαφάνειας για τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και ο ΟΗΕ για τις παράνομες επαναπροωθήσεις.

Της κυβέρνησης που χρωστάει εκατομμύρια στις τράπεζες με χαριστικές ρυθμίσεις, την ώρα που άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους για 15.000 ευρώ.

Της κυβέρνησης που κάλυψε με τον πιο αναίσχυντο τρόπο την κερδοσκοπία της ΔΕΗ και των άλλων, σε βάρος εκατομμυρίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Την κυβέρνησης που με ψέματα και μεθοδεύσεις έφαγε τα αναδρομικά από 1,5 εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτής της κυβέρνησης.

Προφανώς θα καταφύγουν στην όξυνση, στη λάσπη και την πολιτική αλητεία. Τι άλλη επιλογή έχουν; Να πουν ψηφίστε μας για να συνεχίσουμε το έργο μας; Ας γελάσουμε.

Από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Από τις πολιτικές απάτες, στην πολιτική αλητεία”

  1. Η Τζένη καθηγήτρια

    Και το κερασάκι στην τούρτα έχουμε και τη Τζένη στα πενήντα της να παριστάνει την Κέητ Μίντλετον της Ελλάδος σε όσους δεν την ξέρουν. Γιατί οι περισσότεροι την ξέρουμε από τα ’90s και μόνο ευγενή και μορφωμένη δεν τη λες…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί