Ηράκλειο: Είχε… ειδικότητα στις κλοπές ναών!

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις 4 κλοπές που διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο, οι τρεις από τις οποίες σε ναούς. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε  βάρος ημεδαπούΑφαίρεσε συνολικό χρηματικό ποσό που ανέρχεται σχεδόν  στις 3.500 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τεσσάρων (4) υποθέσεων κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, οποίος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο ημεδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.07.2021 έως και 09.05.2022 είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές και συγκεκριμένα μια κλοπή σε κατάστημα και τρεις κλοπές σε Ιερούς Ναούς σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου, αφαιρώντας συνολικά χρηματικό ποσό σχεδόν 3.500 ευρώ.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (18.05.2022) ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Είχε… ειδικότητα στις κλοπές ναών!”

  1. Εξειδικευμένος ο ημεδαπός. Ζει σε χώρα που στηρίζει την Παιδεία και την Απασχόληση…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί