Σε απόγνωση η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ – «Τσίπρας όπως Στάλιν και Άσαντ», λέει ο Γεωργιάδης, «δεν είδα συμμετοχή», ο Πέτσας

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη ΝΔ για την χθεσινή εκλογική διαδικασία, που έβγαλε εντυπωσιακά ενισχυμένο τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με 150.000 πολίτες να ψηφίζουν πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα και Κεντρική Επιτροπή.

Ο πανικός που προκάλεσε στο κυβερνών κόμμα το δυνατό μήνυμα που έστειλε η ελληνική κοινωνία φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις σήμερα του Άδωνι Γεωργιάδη, που με ειρωνείες επιχείρησε να υποβαθμίσει τη μαζική συμμετοχή στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Αν μου πείτε ότι στην ελληνική κοινωνία έγινε κάποιου είδους μεγάλος σεισμός από τη χθεσινή εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, με συγχωρείτε δεν έγινε» υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, είπε ότι δεν ήταν καν «πολιτικό γεγονός».

Προκλητικός ως συνήθως, ο υπουργός Ανάπτυξης έφτασε δε στο σημείο να συγκρίνει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Άσαντ στη Συρία και τον Στάλιν, αν και έσπευσε να συμπληρώσει ότι «τον Μητσοτάκη τον εξέλεξαν 450.000 άνθρωποι».

Τα φούσκωσε λιγάκι, όμως, ο Αδ. Γεωργιάδης αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε αρχηγός της ΝΔ σε μια διαδικασία, όπου ψήφιζαν όχι μόνο τα μέλη του κόμματος αλλά και ψηφοφόροι άλλων κομμάτων. Και τότε έλαβε 115.000 ψήφους στον πρώτο γύρο και 173.000 στο δεύτερο. Ούτε αν τα προσθέσει κανείς δεν βγάζει 450.000.

Πέτσας: «Δεν είδα συμμετοχή- Έχει κουράσει ο Τσίπρας»

Στο κλαμπ των υπουργών σε απόγνωση μπήκε ο Στέλιος Πέτσας που πήγε το παράλογο ένα βήμα παρακάτω.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι δεν είδε συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κουράσει.

«Είναι 15 χρόνια αρχηγός, είναι ο πιο παλιός αρχηγός κόμματος. Έχει κουράσει ο Αλέξης Τσίπρας» γνωμάτευσε ο Στέλιος Πέτσας και μετά επιδόθηκε σε «μπακαλίστικους υπολογισμούς».

«Εγώ δεν είδα συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε και συνέχισε αφήνοντας ενεούς τους τηλεθεατές. «400.000 ψήφισαν για αρχηγό στη ΝΔ,  270.000 στο ΚΙΝΑΛ, 172.000 στον ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε είναι τρίτο κόμμα» απεφάνθη ο αναπληρωτής υπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί