Βρέθηκε ο δράστης του περιστατικού με τον πυροβολισμό στα Ανώγεια

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης με τον πυροβολισμό και έναν τραυματία, που σημειώθηκε στις 26 Απριλίου στα Ανώγεια, προχώρησε η αστυνομία.

Δείτε: Βγήκαν τα όπλα στα Ανώγεια – Ένας τραυματίας

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων σε βάρος ενός άνδρα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε σήμερα (11.05.2022) υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού που διαπράχτηκε την 26.04.2022 σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έτερου ημεδαπού. 

Ειδικότερα, την (26.04.2022) σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων άγνωστος δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά ημεδαπό. 

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ημεδαπός είχε προβεί στην ανωτέρω πράξη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. 

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.  .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί