Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΗ γιόρτασαν την Ζωοδόχο Πηγή

Την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε   η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση της προστάτιδας της ΔΕΥΑΗ, Ζωοδόχου Πηγής, στον χώρο εκδηλώσεων  “Αρόλιθος” ,  που διοργάνωσε το Σωματείο εργαζομένων της Επιχείρησης.Συμμετείχαν το σύνολο των εργαζομένων με τις οικογένειές τους

Αρχικά έγινε εκκλησιασμός οπού προσφέρθηκε η θεία κοινωνία και στην συνέχεια ευλογήθηκαν οι άρτοι .  Ακολούθησε γεύμα.  Βραβεύθηκαν παιδιά εργαζομένων που εισήχθησαν  στις Ανώτατες Σχολές, ενώ έγινε η καθιερωμένη κλήρωση για την εικόνα της Προστάτιδος, που δίνει το δικαίωμα σε εργαζόμενο της ΔΕΥΑΗ, να την έχει στην διάθεσή του για όλη την χρονιά, έχοντας την χάρη της.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους,  ο Δήμαρχος Ηρακλείου .Λαμπρινός, η Γενική Γραμματεία του Δήμου κα Ευγενία Στυλιανού, η αντιδήμαρχος και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΗ  Μαρία Καναβάκη , ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, κ. Βουρεξάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Δεικτάκης και τα μέλη κ.κ Καραντινός, Τσατσάκης, Στειακάκης .
Επίσης παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηρακλείου κ.κ Ηγουμενίδης, Κεγκέρογλου, Συντιχάκης  και αντιπρόσωποι του κυρίου Βαρδάκη.
Τέλος στη εκδήλωση  συμμετείχε και ο (Κρητικός) εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων ΔΕΥΑ (ΠΟΕ ΔΕΥΑ), ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, από την ΔΕΥΑ Χανίων κ. Γιώργος Πιτσουλάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί