Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στην Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ του Ν. Ηρακλείου καλεί τα μέλη της Ένωσης όπως και τους μη οργανωμένους συνταξιούχους  στην Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 5 Μάη 2022 και ώρα 5:30 στην αίθουσα «Σουκατζίδη» του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. 

Το Πρόγραμμα της Εκλογο-Απολογιστικής Συνέλευσης θα περιέχει το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της απερχόμενης Διοίκησης και την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής. Η απερχόμενη Διοίκηση της Ένωσης μέσα από την τρίχρονη αγωνιστική δράση της, μέσα σε πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες, καθώς εκτός των μεγάλων οξυμένων προβλημάτων για τα οποία έδωσαν αποφασιστικές μάχες, αντιμετώπισαν και τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία. Εκτιμά ότι η πολιτικο-οικονομική περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη και επικίνδυνη  κατάσταση για τους λαούς που εξελίσσεται στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής ως συνέπια των Γεωπολιτικών Ανταγωνισμών του Κεφαλαίου μπορεί να ανατραπεί μόνο με την ισχυροποίηση του λαϊκού κινήματος όπου οι συνταξιούχοι έχουν την δική τους αγωνιστική θέση, καθοδηγούμενοι από τους δικούς τους αγωνιστές συνταξιούχους, δοκιμασμένους στην καθημερινή σύγκρουση με τις αντιλαϊκές και αντεργατικές αντιλήψεις. 

Για τους λόγους αυτούς το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο δίνει ιδιαίτερο βάρος στις ερχόμενες εκλογές των νέων Διοικητικών Οργάνων της Ένωσης και αναμένει από τα μέλη της όπως και τους μη οργανωμένους συνταξιούχους ότι θα συμμετάσχουν με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα στις διοικητικές εκλογές. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί