Πολάκης: Τα έγγραφα που δείχνουν ότι η Φωτεινή Αραμπατζή καταδικάστηκε τελεσίδικα

Αιχμηρή ανάρτηση του Π. Πολάκη εναντίον της «γαλάζιας» βουλευτή – Την κατηγορεί ότι είπε ψέματα στη Βουλή για δήθεν, υπέρ της, αθωωτική δικαστική απόφαση

Να πάρει δημόσια θέση, τώρα που σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη αποδείχθηκε ότι η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή, έλεγε ψέματα ότι αθωώθηκε στην αντιδικία που είχε με πρώην εργαζομένους της, κάλεσε την ίδια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση του, ο Π. Πολάκης καλεί την κα Αραμπατζή να απαντήσει για πιο λόγο δεν έχει παραιτηθεί ακόμη και για πιο λόγο δεν την έχει αποπέμψει ήδη ο Κ. Μητσοτάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγγραφα σύμφωνα με τα οποία το δικαστήριο υποχρεώνει με απόφασή του, τον Απρίλιο του 2019, την εναγόμενη (Φ. Αραμπατζή) να καταβάλει στην ενάγουσα 20.410,28 ευρώ.

«Τώρα που απέδειξα πως έχεις καταδικαστεί τελεσίδικα στο εφετείο το 2019 στην αγωγή που σου έκαναν οι εργαζόμενοι γιατί δεν τους έχεις πληρώσει ακόμα;» σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι τώρα αποδείχθηκε ότι η ίδια έλεγε «αισχρά ψέματα από το βήμα της Βουλής» στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του, μετά από μήνυση της Φ. Αραμπατζή για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί