Βραδιά γεμάτη εκπλήξεις στο κατάστημα ΟΠΑΠ επί της οδού Μαυσώλου στη Νέα Αλικαρνασσό

Το παιχνίδι γίνεται απόλαυση με το ΣΚΡΑΤΣ event αύριο στις 19.00

Την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία θα έχουν αύριο το απόγευμα (Παρασκευή, 8 Απριλίου) οι κάτοικοι του Ηρακλείου. Το κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Μαυσώλου 174, στη Νέα Αλικαρνασσό, ιδιοκτησίας των Σπύρου Βέγκου και Εμμανουήλ Σγούρδα, διοργανώνει στις 19.00 μια ξεχωριστή βραδιά για τους φίλους τους ΣΚΡΑΤΣ και όχι μόνο.

Όσοι παρευρεθούν στο κατάστημα, θα ζήσουν μια βραδιά, με μεγάλες εκπλήξεις, γεμάτη διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Ένα εντυπωσιακό καλωσόρισμα, λαχταριστά εδέσματα και πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες, που θα διασκεδάσουν υπό τους ήχους μουσικής σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον.

Τίναξε την Μπάνκα» με 16 ευκαιρίες για κέρδη σε κάθε λαχνό

Όσοι επισκεφθούν το κατάστημα ΟΠΑΠ των κ.κ. Βέγκου και Σγούρδα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στο νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «Τίναξε την Μπάνκα», όπου ένας στους τρεις λαχνούς κερδίζει.

Σε κάθε λαχνό υπάρχουν 16 ευκαιρίες για κέρδη, ενώ 1 εκατομμύριο δελτία μοιράζουν έως 100.000 ευρώ.  Εναλλακτικά, οι φίλοι του καταστήματος μπορούν να επιλέξουν ένα άλλο παιχνίδι από την πλούσια γκάμα παιχνιδιών του ΣΚΡΑΤΣ.

Παράλληλα, μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και να κερδίσουν συμμετοχές σε κληρώσεις για προνόμια και δώρα.
Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να σκρατσάρουν τους λαχνούς και να σκανάρουν τον QR κωδικό που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, μέσα από την εφαρμογή OPAPP στο κινητό τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί