Υπό έλεγχο η φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (Βίντεο)

Ένας νεκρός και δυο τραυματίες με εγκαύματα είναι ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε στις 8:40  στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Η φωτιά, που πριν από λίγο τέθηκε υπό έλεγχο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις,  εκδηλώθηκε στη Β’ Πνευμονολογική κλινική όπου βρίσκεται η μονάδα covid.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, δύο ασθενείς με Covid τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου. Η σορός που ανασύρθηκε, εντοπίστηκε στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου.

Δείτε βίντεο που δημοσίευσε το thesstoday.gr από την επιχείρηση κατάσβεσης:

Ο Διαμαντής Χλωρός, διευθυντής της κλινικής Covid που ήταν εγκλωβισμένος στο γραφείο του μίλησε στο OPEN και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν υγειονομικό προσωπικό και βαριά ασθενείς από κορονοϊό .

Όπως είπε η κλινική είναι γεμάτη πυκνό καπνό και παραμένουν στο φλεγόμενο κτίριο οι βαριά ασθενείς με κορονοϊό καθώς επίσης γιατροί και νοσηλευτές. Όσοι ασθενείς μπορούσαν να μεταφερθούν βρίσκονται έξω από το κτίριο και τους χορηγείται οξυγόνο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί