Μέχρι 6 Μαΐου οι αιτήσεις συμμετοχής στο Παγκρήτιο Φόρουμ

Θερμή ανταπόκριση βρίσκει η ανακοίνωση της διεξαγωγής του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), στις 27 και 28 Μαΐου, για την προώθηση της κρητικής διατροφής στα ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής της χώρας.

Η αποδοχή της  σχετικής πρότασης των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη έχει ως στόχο τη διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό και έχει την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Η συμμετοχή στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους παραγωγούς και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Κρήτης, αλλά και τους εκπροσώπους Ξενοδοχείων και Δικτύων Διανομής από όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου www.ebeh.gr ή στον παρακάτω σύνδεσμο https://aitiseis.ebeh.gr/pagkritio-forum-athina

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της χώρας και στην ευρύτερη ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής. Στο πρόγραμμα του ΦΟΡΟΥΜ θα ενταχθούν και παράλληλες δράσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα κρητικά προϊόντα.  

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα δέκα τελευταία χρόνια, που πραγματοποιείται στην Κρήτη, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν προϊόντα  απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια του πρόσφατου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ το οποίο διεξήχθη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ) στο Ηράκλειο, στις 19 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 16.400 επιχειρηματικές συναντήσεις, γεγονός που αποδεικνύει τη διαχρονική επιτυχία του θεσμού. 

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους παραγωγούς της Κρήτης να αναδείξουν τη δουλειά τους και να τα προωθήσουν στοχευμένα τα προϊόντα τους και εκτός Κρήτης. Είναι επίσης, μια εξαιρετική συγκυρία για ξενοδόχους και εκπροσώπους δικτύων διανομής να συναντήσουν συγκεντρωμένους, σε έναν χώρο παραγωγούς από όλη την Κρήτη. Είμαστε βέβαιοι ότι τα αποτελέσματα των συναντήσεων θα είναι ενθαρρυντικά και με τον τρόπο αυτό  θα συμβάλλουμε στην ενίσχυση της θέσης των κρητικών προϊόντων στην εγχώρια αγορά» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Μανώλης Αλιφιεράκης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη, κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034,  stefanoudaki@ebeh.gr, ή στα Επιμελητήρια Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί