Συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων

Ο Δήμος Ηρακλείου για ακόμα μία χρονιά συμμετείχε με περίπτερο στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και Δίκτυα διανομής, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες.
Παραγωγοί, όσοι ασχολούνται με τη μεταποίηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων πραγματοποίησαν συναντήσεις με εκπροσώπους ξενοδοχείων και δικτύων διανομής με στόχο τη μεταξύ τους συνεργασία για την προώθηση των τοπικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της Κρήτης κατά τη διάρκεια της νέας τουριστικής περιόδου.
Στο Φόρουμ παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου κ. Νίκος Φακουρέλης καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ηρακλείου.
Ο Δήμος Ηρακλείου, εξάλλου, στηρίζει εκδηλώσεις ενώ συμβάλλει ουσιαστικά και με δικές του σημαντικές πρωτοβουλίες στην εξωστρέφεια και στην προβολή των τοπικών προϊόντων, στην στήριξη της επιχειρηματικότητας, στην παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού, της γαστρονομίας αλλά και της ελληνικής φιλοξενίας. Αγροτικά προϊόντα, τουρισμός, Πολιτισμός και Γαστρονομία αποτελούν κρίκους μιας κοινής προσπάθειας αλλά και βασικές προτεραιότητες του Δήμου Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί