Πιλοτική έρευνα των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου  

Έρευνα με σκοπό τη διερεύνηση των αναγκών (κοινωνικών και υγείας) των κατοίκων της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου, ξεκινά η Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου. Η έρευνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί πιλοτικά, στο πλαίσιο σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων για τη δημόσια υγεία και την παροχή υποστήριξης σε δημότες που το έχουν ανάγκη. 

Πιο συγκεκριμένα η έρευνα θα διεξαχθεί στις περιοχές: Κατσαμπάς, Πόρος, Αγία Αικατερίνη,  Χρυσοπηγή, Πατέλες και  Φιλοθέη, και αφορά σε πολίτες που έχουν ανάγκη υποστήριξης στην καθημερινότητα τους και είναι μερικώς ή μη αυτοεξυπηρετούμενοι. Για το λόγο αυτό καλούνται οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών που επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 2810 301437 (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η Κατσαμπά, Χριστίνα Κατσίβα), 2810 330318 (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η Πόρου, Μανόλης Βασιλοκωνσταντάκης) και 2810 243361 (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Μόσχου) , από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00π.μ- 12:00μ.μ..  

Σε περίπτωση που οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσουν με τις κοινωνικές υπηρεσίες , η επικοινωνία δύναται να γίνει από τους φροντιστές ή τους πλησιέστερους συγγενείς. Επισημαίνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έρευνα  είναι, τα άτομα που θα λάβουν μέρος να είναι μερικώς ή μη αυτοεξυπηρετούμενα. Η έρευνα αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές του Δήμου Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί