Σημαντική δωρεά στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη από την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ

Ελπιδοφόρα μηνύματα λαμβάνει συνεχώς το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ από την θετική ανταπόκριση φορέων και ιδιωτών για τη στήριξη του εγχειρήματος της καλλιέργειας και παραγωγής ελαιόλαδου που πρόσφατα ξεκίνησε σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου. 

Την προσπάθεια αυτή στηρίζει έμπρακτα η εταιρία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ όπου ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημα του ΚΕΘΕΑ, παρέδωσε δωρεάν 9 τόνους λιπάσματα εξαιρετικής ποιότητας προκειμένου να αξιοποιηθούν στην καλλιέργεια και την παραγωγική διαδικασία. Η δωρεά της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ και η τεχνική υποστήριξή της είναι καθοριστική και δημιουργεί αισιοδοξία για την επιτυχία των πολλαπλών στόχων του εγχειρήματος. 

Υπενθυμίζουμε ότι στόχος της παραχώρησης των 2800 ελαιόδεντρων σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα του Δήμου Ηρακλείου είναι η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας προς όφελος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η παροχή θέσεων εργασίας αλλά και η διάθεση παραγόμενου προϊόντος σε Κοινωνικά Παντοπωλεία.  

Με την ευκαιρία σημειώνουμε επίσης την ιδιαίτερα σημαντική στήριξη της  Ένωσης Ηρακλείου και ιδιαίτερα του Προέδρου της Ένωσης κ.Γαβαλά και του Αντιπροέδρου κ.Χιλετζάκη, καθώς και του Προέδρου της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης κ. Πρίαμο Ιερωνυμάκη. Οι συμβουλές, η καθοδήγηση και η τεχνογνωσία τους συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη έκβαση του εγχειρήματος. 

Τέλος ευχαριστούμε την Μεταφορική Εταιρία Makrigiannakis Logistics για τη δωρεάν μεταφορά των λιπασμάτων στο Ηράκλειο και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΝΟΤΟΣ» για την μεταφορά στην Ιεράπετρα. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί