Υπόθεση νεκρών παιδιών στην Πάτρα: Ζητήθηκε εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας

Σημαντική εξέλιξη στην διαδικασία έρευνας για τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα αποτελεί δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος.

Η εφημερίδα της πρωτεύουσας της Αχαΐας αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση pelop.gr ότι μετά την εισαγγελική παρέμβαση για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών σε διάστημα τριών ετών και την ανάληψη της υπόθεσης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών, τις τελευταίες ώρες υπήρχε έντονη φημολογία για την πιθανότητα εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, φαίνεται πως σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε με τις ίδιες πληροφορίες ν΄αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να ζητηθεί εκταφή και για τ’ αλλα δυο παιδιά», προστίθεται στην ίδια ανάρτηση.

Η εξέλιξη έρχεται ενώ είναι σε εξέλιξη η διερεύνηση των στοιχείων της υπόθεσης και των χαρακτηριστικών των εμπλεκόμενων από εξειδικευμένους επιστήμονες, ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους, ψυχιάτρους κτλ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί