Βιασμός 24χρονης: Έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικές έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων

Έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας ξεκίνησε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες γίνονται τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις εμπλεκόμενοι καλούνται εκτάκτως από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης να καταθέσουν ανωμοτί ως ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις άνδρες που κλήθηκαν στην Εισαγγελία, είναι τα αδέρφια οι Β. Λ και Ε. Λ, ο Κ. Π και ο Β .Τ. Επισημαίνεται ότι και οι τέσσερις στις καταθέσεις που είχαν δώσει τις προηγούμενες ημέρες, παρουσίασαν διαφορετικές εκδοχές και έπεσαν σε αντιφάσεις.

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει την Παρασκευή η 24χρονη, παρουσία ψυχολόγου. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Αθανάσιος Ζιώγας, έχει στη διάθεσή του όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματα της νεαρής γυναίκας και έχει σκοπό να τα παραδώσει στον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Βιασμός 24χρονης: Έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη”

  1. μακάρι να μην είμαστε απελπισμένες για λεφτά, η ζωή είναι πλούσια

    Η κακοποίηση είναι κακοποίηση, όμως όταν πλούσιος γόνος κακοποιεί ευάλωτη κοπέλα η αδικία είναι πιο έντονη. Γιατί υπάρχει θρασυδειλία.
    Κατά τα άλλα υπάρχει μια κουλτούρα που καλλιεργείται από τις οικογένειες και από τις σταχτοπούτες της σόου μπιζ, ότι ο πλούσιος γαμπρός είναι κάτι σαν ο Ιησούς Σωτήρας! Ορισμένες τα καταφέρνουν να κερδίσουν χρήμα ή/και δόξα από τις σχέσεις και τους γάμους τους. Ένα είδος συναλλαγής είναι και αυτό. Μια φορά έβγαινα με ένα άντρα αρκετά ευκατάστατο (με πλούσιους γονείς και καλή δουλειά) είχε όμως κάποια σοβαρά κουσούρια. Η μαμά μου αν και τα γνώριζε, με ενθάρρυνε να συνεχίσω μαζί του, με συμβούλευε πώς να βάψω έντονα τα μάτια μου με μαύρο μολύβι για να του αρέσω και προσευχόταν να προχωρήσει η γνωριμία. Τελικά με απέρριψε αυτός, επειδή “ήμουν χωρισμένη με παιδί”! Μου το είπε κιόλας κατάμουτρα, ενώ εγώ σκεφτόμουν να πάμε σε ειδικό για το πρόβλημα της ανικανότητας…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί