Ηλεία: Βρέθηκε απαγχονισμένος ο 32χρονος που αγνοείτο

Με τραγικό τρόπο έληξε η εξαφάνιση ενός άνδρα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο (15/1) από το Τραγανό Ηλείας. Ο 32χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε ένα λιοστάσι στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο νεαρός είχε ζητήσει από την πρώην σύντροφο του να επανασυνδεθούν και μόλις εκείνη το αρνήθηκε την απείλησε πως θα αυτοκτονήσει.

Το άψυχο σώμα του 32χρονου εντόπισε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς αυτό κρεμόταν από μία ελιά.

Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία που μετέβη στην περιοχή, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν και τα συγγενικά του πρόσωπα προκειμένου να τακτοποιήσουν τα στοιχεία του.

Το μήνυμα που «ερμηνεύτηκε» λάθος

Τα ίχνη του 32χρονου είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο, τότε ο αλβανικής καταγωγής επέστρεψε στο Τραγανό από την πατρίδα του και πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου προκειμένου να της ζητήσει να τα ξαναβρούν.

Αφορμή για την εν λόγω κίνησή του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ένα μήνυμα που έλαβε από την κοπέλα στα γενέθλια του, με το οποίο αυτή θέλησε να του ευχηθεί. Ο ίδιος προφανώς το ερμήνευσε ως πρώτο βήμα και ευκαιρία επανασύνδεσης όμως όταν βρέθηκε ενώπιον της, εκείνη τον είπε πως δεν ήθελε να είναι μαζί του.

Ο 32χρονος αφού έμεινε για λίγη ακόμα ώρα στο σπίτι της ομοεθνούς πρώην συντρόφου του, αποχώρησε απογοητευμένος και φανερά επηρεασμένος από αυτή την εξέλιξη.

Η φωτογραφία με τη θηλιά

Λίγη ώρα αργότερα, η πρώην σύντροφος του 32χρονου έλαβε στο κινητό της μια φωτογραφία με μια θηλιά με την οποία ο άνδρας την ενημέρωνε ότι σκόπευε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Η ίδια, σοκαρισμένη, ενημέρωσε τις αρχές και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή του Τραγανού για τον εντοπισμό του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί