Ο ανώτερος ηγεμών…

Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει άβυσσος, πολιτική, πολιτιστική και αξιακή, είπε στην τηλεοπτική συνέντευξή του ο Κ. Μητσοτάκης. Και δεν είναι ότι έχει εντελώς άδικο. Είναι ότι το είπε αφ’ υψηλού. Από τη θέση μιας αδιαφιλονίκητης πολιτικής, πολιτισμικής και αξιακής υπεροχής.

Νιώθει πολιτικά, πολιτισμικά και ηθικά ανώτερος ο κ. Μητσοτάκης. Που το κόμμα του έχει βάλει φέσι 343 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες και το αυξάνει κατά 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Και που, για να συνεχίσει να μην το πληρώνει, εξασφάλισε στους τραπεζίτες ακαταδίωκτο για απιστία.

Ενώ την ίδια στιγμή έχει ψηφίσει Πτωχευτικό Κώδικα με τον οποίο η τράπεζα σου παίρνει το σπίτι, σου τρώει ό,τι δάνειο έχεις πληρώσει και σε κρατάει άλλα 12 χρόνια με ενοίκιο.

Νιώθει πολιτικά, πολιτισμικά και ηθικά ανώτερος ο κ. Μητσοτάκης, που είπε «πουλήσατε τη Μακεδονία για τις συντάξεις». Που έχει τρεις χουντικούς στην κυβέρνηση. Και που δικαιολόγησε την ανυπαρξία υγειονομικών μέτρων στις εκκλησίες λέγοντας ότι «ο Τσίπρας δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να ανάψει ένα κερί».

Νιώθει πολιτικά, πολιτισμικά και ηθικά ανώτερος ο κ. Μητσοτάκης, που αναρωτιόταν πώς κοιμάται ο ΣΥΡΙΖΑ με εκατό νεκρούς στο Μάτι. Και με 20.000 νεκρούς φώναζε ότι δεν υπάρχουν εκθέσεις που να λένε ότι οι ΜΕΘ σώζουν ανθρώπους. Και μάλιστα ενώ είχε ήδη μία στα χέρια του.

Μάλλον επειδή είναι τεράστια τα πολιτικά, πολιτισμικά και ηθικά επιτεύγματα της διακυβέρνησής του. Αλλά και του ιδίου προσωπικά. Ρωτήστε και τη λίστα Πέτσα.

Από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί