Μια “επιθετική διαγραφή” από τον Τσίπρα που δε βολεύει τον Μητσοτάκη και τις εγκληματικές ευθύνες του

Μπορεί να φαίνεται (ή και να είναι) άδικη η μεταχείριση Κουρουμπλή από τον Τσίπρα, αλλά αν δεν τον θυσίαζε η ατζέντα θα άλλαζε. Κι αντί των όντως εγκληματικών ευθυνών Μητσοτάκη για τις ΜΕΘ, μετά και την έκθεση Λύτρα – Τσιόδρα, θα συζητούσαμε (με βάση και την επιρροή των πετσωμένων) γιατί ο Τσίπρας δε διαγράφει τον Κουρουμπλή.

Όσο κι αν ακούγεται κυνικό, με τη διαγραφή από την ΚΟ έγινε η πολιτική ντρίπλα Τσίπρα. Και επανήλθε το πρόβλημα στην αληθινή του διάσταση και όχι εκεί που το έστρεφαν τα πετσωμένα.

Άλλωστε αυτή είναι η πρώτη διαγραφή που αποφασίζει ο Αλέξης Τσίπρας από την κοινοβουλευτική του ομάδα, στοιχείο που δείχνει πως εφεξής δεν θα ανέχεται συμπεριφορές που προκαλούν τραυματισμούς στο κόμμα και στην επίσημη γραμμή.

Candiot

Δείτε: Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Κουρουμπλής με απόφαση του Αλ. Τσίπρα

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Μια “επιθετική διαγραφή” από τον Τσίπρα που δε βολεύει τον Μητσοτάκη και τις εγκληματικές ευθύνες του”

  1. Δήμος Σθένης

    ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισα ποτέ (ήμουν αντίθετος και με την δημιουργία του!) και είναι και ταξικά και πολιτικά και ιδεολογικά αντίπαλός μου! Άρα ούτε ποτέ θα τον ψηφίσω, γνωρίζοντας επακριβώς το ρόλο του! Θα μου πείτε τότε ότι λόγος δε μου πέφτει για τα εσωκομματικά του εν λόγω κόμματος και θα ‘χετε δίκιο. Όμως επειδή από αυτήν εδώ τη θέση ήδη από το περασμένο Καλοκαίρι υποστήριζα ακριβώς τα ίδια: ότι δηλαδή τόσο η πολιτική της Ν.Δ, όσο και οι πολιτικοί σπεκουλαδόροι-βουλευτές που στηρίζουν αυτή την πολιτική άμεσα ή έμμεσα είναι συνειδητοί δολοφόνοι του λαού επειδή (ως ταλιμπάν του Μωυσή τους) δεν πιέζουν συνειδητά από τη θέση τους να παρθούν τα απαιτούμενα μέτρα (αυτά που διαρκώς εδώ και 2 χρόνια ζητούν οι υγειονομικοί και κάποια πολιτικά κόμματα), για την αντιμετώπιση της πανδημίας, χλευάζοντες κι από πάνω τους πολιτικούς τους αντιπάλους που τα πρότειναν, επειδή εγκατέλειψαν το δημόσιο σύστημα υγείας, επειδή δεν προσλαμβάνουν υγειονομικό προσωπικό, επειδή δεν εισάγουν τα αναγκαία φάρμακα για την θωράκιση του λαού (φωνάζει κι ο Πολάκης) , επειδή, επειδή, επειδή… Θέλω λοιπόν να ενώσω κι εγώ τη φωνή μου με τον διαγραφέντα από τον ΣΥΡΙΖΑ (αν πρόκειται για κολπάκι πολιτικό θέλω να πω πως η ώρα για πολιτικάντικα κολπάκια δεν είναι ούτε κατάλληλη, ούτε και βοηθάει, αλλ’ απεναντίας ρίχνει νερό στο μύλο της “μωυσαϊκής συμμορίας”) και να συμφωνήσω απόλυτα με την θαρραλέα (άσχετα αν η οξύτητα της τοποθέτησής του οφείλεται στον προσωπικό του πόνο) και με σταράτα λόγια επίθεσή του εναντίον των δολοφόνων 20.000 και πάνω συμπολιτών μας! Και πολύ περισσότερο επειδή δεν ανακάλεσε την τοποθέτησή του έτσι ώστε να μην καταγραφεί κι αυτός εδώ ως κωλοτούμπας, αν και αυτό δεν με πολυαφορά μεν, αλλά το καλό να λέγεται! Μπράβο, λοιπόν, στον κ. Κουρουμπλή γιατί είπε την αλήθεια με τις πραγματικές λέξεις της, μπράβο του και γιατί δεν ανακάλεσε! Και μόνο το γεγονός ότι πέσανε πάνω του κι από παντού όλα τα κοράκια για να τον κατασπαράξουν και να του κλείσουν το στόμα αποδείχνει το πόσο ακριβής και αληθινός ήταν. Μια ευθεία και καθαρή τοποθέτηση μέσα στη Βουλή. Νομίζω πως η ντροπή και το αίσχος ανήκει σ’ όλους αυτούς που προσπάθησαν να τον φιμώσουν!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί