Όταν ο κυβερνητικός σύμβουλος νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους για να κάνει προπαγάνδα (φωτο)

Ο πρώην βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός, κυβερνητικός σύμβουλος πλέον (ειδικός συνεργάτης του αντιπροοέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου) είναι γνωστό ότι αρέσκεται στις βωμολοχίες αλλά και τα fake news. Και ως πιστός πλέον της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προσπαθεί να παραποιήσει γεγονότα ώστε να κερδίσει εντυπώσεις για την κυβέρνηση. Έτσι, ενώ Αττική πνιγόταν από την κακοκαιρία «Μπάλλος», βρήκε τον χρόνο να ανεβάσει fake news φωτογραφία στο twitter σε βάρος των μικρών παιδιών που κινδύνευσαν στο σχολείο -ντροπή στην Ν. Φιλαδέλφεια και έγινε πρώτη είδηση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ενώ υπάρχει και σχετικό βίντεο!

Δείτε: «Καλώς ήρθατε στον μεσαίωνα ή αλλιώς στην Ελλάδα του 2021»: Μαθητές πατούν πάνω σε θρανία σε σχολείο που πλημμύρισε!

Ο άλλοτε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, του Ποταμιού και υποψήφιος της ΝΔ στις εκλογές του 2019, δεν δίστασε να βάλει στο στόχαστρο την αλήθεια, αλλά και τους μαθητές της Νέας Φιλαδέλφειας και ανάρτησε στο διαδίκτυο μια ψεύτικη φωτογραφία συνοδευόμενη με ένα υβριστικό σχόλιο για όσους κατακρίνουν κυβέρνηση και περιφέρεια για την πλημμύρα στην Αθήνα. 

Δείτε τη fake φωτογραφία που ανάρτησε ο Ψαριανός, προσθέτοντας ένα άτομο να… περπατά στο νερό, ώστε να δείξει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και ήταν όλα σόου!

Δείτε την πραγματική φωτογραφία

Εικόνα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί