Νεκρός 33χρονος στον Πειραιά: Τον παρέσυρε όχημα και ο οδηγός τον εγκατέλειψε (Βίντεο)

Πληθαίνουν δυστυχώς τα τραγικά περιστατικά με τροχαία δυστυχήματα όπου ασυνείδητοι οδηγοί εγκαταλείπουν στο δρόμο τα θύματά τους.

Τελευταίο κρούσμα είχαμε στην Καλλίπολη στον Πειραιά, όπου ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 33χρονος άντρας, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν τον παρέσυρε διερχόμενο όχημα, την ώρα που περπατούσε στον δρόμο με έναν φίλο του.

Μάλιστα ο οδηγός, συνέχισε κανονικά την πορεία του, εγκαταλείποντας τον άτυχο άνδρα, με την τροχαία του Πειραιά τελικά να προχωρά στην σύλληψή του μετά από αναζήτηση ημερών.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε εκείνη τη στιγμή» ήταν η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ως απάντηση στις αρχές, ο οδηγός του μαύρου οχήματος ο οποίος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι μόλις πριν από δύο ημέρες, ηλικιωμένη γυναίκα, περίπου 80 ετών, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίων Πάντων, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Από βίντεο ντοκουμέντο, φάνηκε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να περάσει την Αγ. Πάντων, στο ύψος της οδού Θ. Σταυρού, από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση.

Τότε, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, χρώματος μπλε σκούρο, κινούμενο με κατεύθυνση προς τη Μοναστηρίου χτύπησε την ατυχή γυναίκα με σφοδρότητα και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί