Ανακοίνωση των «Δρόμων Ζωής» για τους πληγέντες της Κρήτης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος «Δρόμοι Ζωής», για τους πληγέντες του σεισμού καθώς και των μετασεισμών που σημειώνονται σήμερα στην Κρήτη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ένα ιδιαίτερα καταστροφικό γεγονός πλήττει από το πρωί τον τόπο μας.

Με αρκετά μεγάλες υλικές ζημιές και ήδη ένα νεκρό, η προσοχή μας εστιάζεται στις επόμενες ώρες, στο σχεδιασμό και στις ανάγκες που θα διαμορφωθούν, στους συνανθρώπους μας.Δουλειά του κράτους είναι η σωστή και έγκαιρη πληροφόρηση.

Η σωστή και άμεση οργάνωση- έλεγχος της όλης κατάστασης ώστε να μην χαθεί η ασφάλεια που προσδίδει ένα σπίτι απέναντι στα στοιχεία της φύσης, απέναντι σε ένα κλέφτη κτλ. 

Υποχρέωση όλων μας , είναι η όποια βοήθεια μπορούμε.

Μια σκηνή για να κοιμηθεί κάποιος το βράδυ, συγκέντρωση τροφίμων, η οργάνωση ενός συσσιτίου, μια ομάδα για βοήθεια ή περιφρούρηση όπου χρειαστεί, ένας άνθρωπος για να ακούσει/μιλήσει σε έναν άλλο.Το σημαντικό, να μην νιώσει κανένας μόνος του. Οι πρώτες ώρες θα είναι δύσκολες. Σιγά – σιγά θα γίνει καταγραφή αναγκών. Σιγά – σιγά θα μας εγκαταλείψει το φαινόμενο. Μέχρι τότε, κάθε σκέψη προς υλοποίηση , αλλά και κάθε ανάγκη που θα δηλώνεται θα καταγράφεται από τα κανάλια επικοινωνίας του συλλόγου.Είμαστε εδώ όλοι για όλους.

Τρόποι επικοινωνίας :Τηλ 2816-007430Κιν 6947-504650viber 6947-504650

Mail info@dromoizois.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί