Παραιτήθηκε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη

Παραιτήθηκε από συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Θέμης Σοφός και την υπεράσπισή του ανέλαβε ο κ. Δημητρακόπουλος και η κ. Μπακιρτζίδου.

Ο Θέμης Σοφός δεν είναι πλέον συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και για δύο απόπειρες. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο Θέμης Σοφός ενημέρωσε ότι δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη, χωρίς να να πει κάτι περισσότερο για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι υπήρχε διάσταση απόψεων.

Την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ανέλαβε, μαζί με την κυρία Μπακιρτζίδου, ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως ανακοίνωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου βρέθηκε προσκεκλημένος. Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, αποσαφηνίζοντας φήμες και πληροφορίες που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά με οιονδήποτε τρόπο έναντι των τριών ηθοποιών που έχουν κάνει καταγγελία σε βάρος του, δηλαδή των Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Λένας Δροσάκη.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Παραιτήθηκε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη”

  1. ανανεωμένοι ανθρωποφάγοι

    Οι πρωτεργάτες της υπόθεσης Φιλιππίδη, Λιγνάδη κτλ κάνουν καριέρα ως “ολόσωστοι”… Έβλεπα στη Μενεγάκη τον Πασχάλη Τσαρούχα ανανεωμένο, ο Μπίμπιλας θα παίξει στο the crown τον “καπετάν Γιάννη Λάτση”, η “Ερατώ” και η Μπεκατώρου πήγαν στη δεξίωση της δημοκρατίας… Όσο ειδεχθή και αν είναι τα εγκλήματα των κατηγορούμενων, αυτό που κάνουν οι άλλοι είναι όσο να πεις ανθρωποφαγία… Την ίδια στιγμή σχεδόν κάθε γυναίκα ή κάθε παιδί κουβαλάει αθόρυβα μια ιστορία κακοποίησης…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί