Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήρε θέση για το νέο περιστατικό γυναικοκτονίας στη Ρόδο.  

Η35χρονη μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της, έχει δηλώσει πως θα στέκεται στο πλευρό των γυναικών.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στα stories της αναδημοσίευσε tweet του Άρη Χατζηστεφάνου με το εξής μήνυμα: «αν κάποια στιγμή σας έρθει να σκοτώσετε μία γυναίκα και μετά να αυτοκτονήσετε δοκιμάστε να το κάνετε με την αντίστροφη σειρά». Επίσης σε ακόμα ένα story η Ιωάννα έγραψε: «οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας».

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε δηλώσει: «πάντα ήμουν ένας άνθρωπος και γυναίκα που αγαπούσε και εξακολουθώ να αγαπώ τις γυναίκες και πάντα πιστεύω στη δύναμη και την αλληλεγγύη των γυναικών. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε πιστέψει αυτό που μπορούμε να καταφέρουμε αν ήμασταν περισσότερο ενωμένες και να στηρίζουμε η μια την άλλη. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες των γυναικών και πιστεύω ότι αν δείξουμε εμπιστοσύνη η μια στην άλλη τα πράγματα στην κοινωνία θα ήταν καλύτερα».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο”

  1. φταίνε και οι μαμάδες μας

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η νεκρή Δώρα και τα περισσότερα θύματα γυναικοκτονίας του τελευταίου χρόνου είναι γυναίκες τις ηλικίας μου, της γενιάς μου… Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς συνέβαινε στις οικογένειές τους, όμως από όσο ξέρω από τον εαυτό μου και από τις φίλες μου, αυτό μπορώ να το καταθέσω.
    Μερικές φορές νιώθω ότι έπεσα και εγώ θύμα. Δεν πέθανα, δεν μου επιτέθηκαν με οξύ, ίσως τα δικά μου να είναι τίποτα σε σύγκριση με το θάνατο ή την επίθεση με οξύ. Εγω, οι αδερφές μου, οι στενές μου φίλες. Μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες για τουλάχιστον 10 γυναίκες συνολικά. Μεγαλώσαμε με ένα είδος διαστρεβλωμένου, σχεδόν χυδαίου φεμινισμού, ότι οι άντρες και οι γυναίκες είναι ίσοι, δηλαδή οι γυναίκες είναι ανώτερες, δηλαδή οι άντρες είναι μόνο για να πληρώνουν. Αλίμονό τους αν δεν έχουν ή αν είναι τσιγκούνηδες. Αν εμείς δουλεύουμε, τα λεφτά είναι δικά μας. Και τα δικά τους, δικά τους και δικά μας. Θέσαμε τον πήχη πάρα πολύ χαμηλά, έτσι μας έμαθαν οι μαμάδες μας. Βλέπαμε τους άντρες σαν πορτοφόλια, ή πιστεύαμε ότι έτσι έπρεπε να τους βλέπουμε. Όσες δεν βρήκαμε πορτοφολάδες, μείναμε μόνες… Πήγαμε να αγοράσουμε τα σχολικά και έγινε ένα μικρό ατύχημα, έπεσε ένα σακουλάκι με χρυσές πούλιες… Θέλησαν να μας κλέψουν την ευτυχία. Και δυστυχώς οι κλέφτες δεν ήταν ξένοι, ήταν οι δικοί μας… Προτιμούσαν έναν ψυχοπαθή δολοφόνο, γκέη, ναρκομανή οτιδήποτε, αρκεί να είχαν οι γονείς του λεφτά. Ένα αγόρι αστραφτερό, με καθαρή καρδιά και μυαλό, το υποτιμούν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί