«Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας, αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της»: Το ξέσπασμα της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

Η συγκλονιστική τοποθέτηση της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, για τα Γλυκά Νερά και την πατριαρχία: «Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της»

«Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της», αναφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου σχολιάζοντας το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι «εξηγεί» το πώς η πατριαρχία και ο μισογυνισμός «οπλίζουν χέρια» και ξεσπά κατά του δολοφόνου της Καρολάιν, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου.

«Μάθε στο παιδί σου, στον μικρο σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω», σημειώνει η Ιωάννα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη. Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει.

Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας, αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της»: Το ξέσπασμα της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι”

  1. βιτριόλι αλλιώς

    Η Ιωαάννα ήταν και αυτή θύμα του μισογυνισμού και της μανίας για αυτοπροβολή στα social media… Κρατάω αυτό το “μας λιώνει εκ των έσω”… Οι δικοί μου με βασάνισαν τόσο, επειδή ο γαμπρός δεν ήταν “άσπρο πετυχημένο παιδί” που κυριολεκτικά έλιωσα εκ των έσω, έχασα τον ένα μου πνεύμονα από κακοήθεια. Ας σταματήσουμε πια να τρώμε ανθρώπους, ας αφήσουμε τον καθένα να ζήσει τη ζωή του ελεύθερος. Ας μη θέλουμε να εξουσιάζουμε τους δικούς μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί