Αλλαγές στην κυκλοφορία σε περιοχές του Ηρακλείου λόγω του “Ράλλυ Κρήτης”

Λόγω διεξαγωγής του ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ, το Σάββατο 25.09.2021 και την  Κυριακή 26.09.2021, σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου και Δήμου Γόρτυνας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Απαγορεύεται  η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, το Σάββατο 25.09.2021 και κατά τις ώρες από 13:00 έως και την 19:30  και συγκεκριμένα από έξοδο Αυγενικής προς Άγιο Θωμά/ ΑΓ. Βαρβάρα και τερματισμό λίγο πριν την Αγία Βαρβάρα. 

Επιπλέον την Κυριακή 26.09.2021 και κατά της ώρες 08:30 έως και την 17:30 απαγορεύεται  η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων και συγκεκριμένα στην ειδική διαδρομή επί της οδού από έξοδο Κερασιών, διασταύρωση Άνω Ασιτών και είσοδο Πρινία (τερματισμός)

Την Κυριακή 26.09.2021 και κατά της ώρες 08:30 έως και την 17:30 απαγορεύεται  η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων και συγκεκριμένα στην ειδική διαδρομή επί της Εθνικής οδού Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης, από έξοδο Αγίων Δέκα (διασταύρωση Γκαγκαλών) – Αγία Βαρβάρα και τερματισμό στην διασταύρωση Άνω Μουλίων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στα ανωτέρω σημεία και θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτήριων τοπικών οδών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί