18χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι αστυνομικός την εξέδιδε, την χτυπούσε και την κρατούσε αιχμάλωτη

Νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι επί ένα μήνα ο άνδρας με τον οποία είχε σχέση την χτυπούσε, την εξέδιδε και την κρατούσε αιχμάλωτη σε σπίτι στην Ηλιούπολη.

Η νεαρή, ηλικίας 18 ετών, φέρεται να διέφυγε το Σάββατο από το διαμέρισμα και να κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια σε εργαζόμενη της οποίας αφηγήθηκε την περιπέτειά της.

H εργαζόμενη, αφού έμαθε από την 18χρονη ότι ο άνδρας ήταν αστυνομικός (!) φρόντισε να ενημερώσει τις αρχές ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε για το περιστατικό και η φεμινιστική οργάνωση Witches Of The South.

Από εκεί και πέρα αρχίζει μία περιπέτεια την οποία αφήγηθηκε η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη στον ιστότοπο The Press Project. Σύμφωνα με τη δικηγόρο “το κορίτσι ήταν από το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης μαζί με το δικηγόρο της και ζητούσε να κάνει μήνυση. Η αστυνομία είχε πιάσει τον βασανιστή της αλλά δεν τον έχουν συλλάβει, τον έχουν “προσαγάγει” παρ’ ότι ο νόμος λέει ότι όταν καταγγέλεται αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, πρέπει να συλληφθεί και να πάει στον εισαγγελέα”.

Εν τέλει η κοπέλα, αν και χρειαζόταν ιατρική φροντίδα, διακομίστηκε στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ στη Λεωφόρο Κηφισίας αφού ο φερόμενος ως θύτης είναι αστυνομικός.

Το NEWS 24/7 επικοινώνησε με την κα Λεγάκη η οποία ανέφερε τα εξής: “Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι έξω από το Εσωτερικών Υποθέσεων μαζί με το συνάδελφο κ. Μυκωνιάτη. Περιμένω να με ειδοοποιήσουν να μπω. Το κορίτσι καταθέτει, αυτό μαθαίνουμε”.

Εχει σημασία αυτό το τελευταίο γιατί από την κοπέλα δεν είχαν πάρει γραπτή κατάθεση οι αστυνομικοί στο αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “18χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι αστυνομικός την εξέδιδε, την χτυπούσε και την κρατούσε αιχμάλωτη”

  1. μπάτσοι ικανοί για όλα

    Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ένας αστυνομικός μπορεί να είναι ένας από αυτούς που κακοποιούν γυναίκες. Ήταν ένας “μπάτσος” που τον ήξερα καλά και έκανα παρέα με την κοπέλα του, πριν από χρόνια. Τη χτυπούσε τόσο πολύ και τόσο συχνά που ήταν μαύρη κυριολεκτικά, ντυνόταν με μακριά μανίκια κατακαλόκαιρο για να μην φαίνονται οι μώλωπες και κυκλοφορούσε με γυαλιά ηλίου για να κρύβονται τα μαυρισμένα μάτια. Ο άνθρωπος αυτός έφτιαξε τη ζωή του, παντρεύτηκε, εργάζεται κανονικά, γιατί ποτέ δεν τον κατήγγειλε. Γιατί ήταν μαζί του; Γιατί είχε μάθει και αυτή να πιστεύει, όπως πολλές γυναίκες της ηλικίας της, ότι πρέπει να παντρευτούν για να αξίζουν… Έμενε στη σχέση μήπως και την παντρευτεί… Και ήταν κοπέλα μορφωμένη, δικηγόρος, εργαζόμενη… Τον συγκεκριμένο τον είχα ικανό ακόμα και να την εκδίδει, τίποτα δεν θα τον σταματούσε, γιατί απλά πίστευε ότι καμια γυναίκα δεν αξίζει, εκτός ίσως αν είναι μητέρα ή αδερφή του.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί