Με σκάφος του Λιμενικού ο Κ. Μητσοτάκης στο δείπνο με τον Τομ Χανκς

Σε φιέστα στο ερημονήσι Δεσποτικό Αντιπάρου συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μ. Γκραμπόφσκι με χολιγουντιανή παρέα, όπου και μετέβησαν… με σκάφος του λιμενικού

Μόλις χθες γνωστοποιήθηκε με non paper από το Μαξίμου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη βρέθηκαν στην Αντίπαρο παρέα με χολιγουντιανούς celebrities. Η «επίσημη κυβερνητική διαρροή» αφορούσε το δείπνο του πρωθυπουργού και της συζύγου του με τον μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγό του Χόλυγουντ Μπάρι Ντίλερ, καθώς και την κορυφαία σχεδιάστρια Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ. Γύρω από το τραπέζι, σύμφωνα με την ίδια διαρροή, βρέθηκαν επίσης ο Τζεφ Μπέζος, ο Τομ Χάνκς, η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ο δημοσιογράφος του CNN Άντερσον Κούπερ.

Αυτό που ξέχασε να αναφερθεί στην κυβερνητική διαρροή είναι ότι ο πρωθυπουργός, η σύζυγός του και η χολιγουντιανή παρέα τους μεταφέρθηκαν σε ένα ερημονήσι απέναντι από την Αντίπαρο, το Δεσποτικό, όπου και μια εταιρεία catering τους έφτιαξε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για να δειπνήσουν.

Ένα άλλο στοιχείο που απουσίαζε – μάλλον εσκεμμένα – από την διαρροή του Μαξίμου ήταν ο τρόπος με τον οποίο μεταφέρθηκε ο πρωθυπουργός στο Δεσποτικό Αντιπάρου. Την απάντηση έδωσε ο Γ. Λιάγκας σήμερα το πρωί στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο οποίος αποκάλυψε ότι η μεταφορά του πρωθυπουργού και της συζύγου του στο ερημονήσι έγινε με σκάφος του Λιμενικού.

Συνεχίζει, με άλλα λόγια, ο Κ. Μητσοτάκης αενάως τον τουρισμό, την ίδια στιγμή που η κοινωνία αγωνιά για τις συνέπειες που μπορεί να επέλθουν από την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα. Υπενθυμίζεται ότι από χθες οι πολίτες καλούνται εκτός από τα εισητήριά τους να πληρώσουν και συγκεκριμένα τεστ για να μεταβούν σε νησιά, στην περίπτωση που δεν έχουν εμβολιαστεί καθόλου ή δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού, ουρές έχουν δημιουργηθεί από το Σαββατοκύριακο στο Σύνταγμα, όπου πραγματοποιούνται δωρεάν rapid tests από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Οι επιστήμονες, μάλιστα, κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου εν όψει του τέταρτου κύματος της πανδημίας και «φουντώνουν» οι φήμες για επιστροφή ορισμένων περιοριστικών μέτρων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί