Στο Ηράκλειο ο Β. Κικίλιας

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας πραγματοποιεί από σήμερα διήμερη περιοδεία στην Κρήτη, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο κ. Κικίλιας μετέβη το πρωί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με τη συμμετοχή των βουλευτών Ηρακλείου, των Δημάρχων του Νομού, του Περιφερειάρχη Κρήτης, των Διοικήσεων της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και των Νοσοκομείων, των Προέδρων του Ιατρικού, του Φαρμακευτικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και τοπικών φορέων.

Φωτογραφία: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης
Φωτογραφία: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Στόχος της ημερίδας ήταν να πειστεί ο γενικός πληθυσμός ώστε να προχωρήσει στον πλήρη εμβολιασμό του αλλά και να ενημερωθεί για την πρωτοβουλία της 7ης ΥΠΕ να λειτουργήσει κινητά κλιμάκια εμβολιασμών που θα μεταβαίνουν στην ενδοχώρα και θα πραγματοποιούν εμβολιασμούς σε όσους το επιθυμούν.

Την Τετάρτη το απόγευμα, ο υπουργός Υγείας θα αναχωρήσει μαζί με τον κ. Θεμιστοκλέους για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα προχωρήσουν σε ομιλία στο ξενοδοχείο «Miramare Resort» στις 6 το απόγευμα.

Την Πέμπτη ο Βασίλης Κικίλιας θα μεταβεί στην Δυτική Κρήτη και συγκεκριμένα θα έχει ομιλία στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου στις 10 το πρωί και στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στις 2.30 το μεσημέρι στα Χανιά.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στο Ηράκλειο ο Β. Κικίλιας”

  1. Πρόκληση

    Ο Κικίλιας σαν πολιτικός επένδυσε πολλά πάνω στη Τζένη… Όμως όσο η δυστυχία του λαού βαθαίνει και εξαπλώνεται, το ατού μετατρέπεται σε βαρίδι που θα τον πνίξει ακόμα περισσότερο.
    Ποιος θέλει να βλέπει μια αμόρφωτη, χυδαία, σιχαμερή πρώην πορνοστάρ, να χορεύει σαν παρδαλό κατσίκι πάνω στα πτώματα των Ελλήνων, την ώρα που οι επιστήμονες πεινούν και φεύγουν ξανά στο εξωτερικό; Την “ευτυχία” σου κράτα τη για σας κύριε Βασίλη, γιατί σε πήραν στο λαιμό τους τα αποφάγια του ξεβλαχευτή.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί