Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ο Μπαλάσκας

Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ ανακοίνωσε ο γνωστός συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Σημειώνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του κ. Μπαλάσκα, έπειτα από δηλώσεις του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων. Μιλώντας στο Mega, ο Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτήρισε «βλάκα» τον συζυγοκτόνο, γιατί όπως υποστήριξε «αν έπαιρνε τηλέφωνο της αστυνομία μετά το φόνο και έλεγε ότι το έκανα εν βρασμώ ψυχής θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή».

Δείτε επίσης: Η απίστευτη δήλωση Μπαλάσκα για τον συζυγοκτόνο: «Είναι βλάκας, αν τηλεφωνούσε στην ΕΛ.ΑΣ σε 6 χρόνια θα ήταν έξω» (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ο Μπαλάσκας”

  1. Δήμος - Σθένης

    Ομολογώ πως λυπήθηκα από την παραίτηση Μπαλάσκα. Ήταν ένας “φάρος” που αποκάλυπτε και φώτιζε το φασιστικό – ναζιστικό κλίμα που επικρατεί και “διαπαιδαγωγεί” τα βλαστάρια του νυν Χρυσοχοΐδη για χρόνια τώρα. Από την παραδοχή, “δεν καταλαβαίνω και είναι πρόβλημά μου” ως αφετηρία μέχρι την “παρουσίαση” του “οδηγού του έξυπνου δολοφόνου δι’ ευυπολήπτους” ως ανώτατο όριο εξυπνάδας, καθορίζεται ολόκληρο το φάσμα εντός των ορίων του οποίου λειτουργεί η “διανοητική ικανότης” του “μπάτσου” (δεν το “οριζοντικοποιώ”. Τον εξέλεξαν εκπρόσωπό τους!!!), αλλά δεν άκουσα ή διάβασα κάποια ΄- έστω και συνδικαλιστική – απάντηση στις δηλώσεις του από ολόκληρη την ΕΛΑΣ. Η δε “χρυσαυγίτικου ύφους” δήλωση παραίτησής του φυσικά δεν τον …”παρθενορράβει”!
    Είναι δε εντυπωσιακό και αποδείχνει περίτρανα το “ποιον της διανοητικής κατάστασης” των μπάτσων, το γαϊτανάκι των σχολίων “συναδέλφων” του που ακολουθούν στη δήλωση της παραίτησης που δημοσιεύουν περήφανα στο ff. Εμέσματα…, σιχάματα…, σάλια…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί