Παραιτήθηκε μέσα σε λίγες μέρες ο νέος διοικητής του Βενιζελείου

Λίγες ημέρες μετά που ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ο Χάρης Λυδάκης υπέβαλε την παραίτησή του.

Με επιστολή του στην 7η ΥΠΕ Κρήτης γνωστοποιεί ότι όχι μόνο παραιτείται από Διοικητής, αλλά και από την θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραιτήθηκε εκφράζοντας την αντίθεσή του στις μετακινήσεις παθολόγων από το Βενιζέλειο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για να καλύψουν εφημερίες.

Η επιστολή παραίτησής του

Αξιότιμε κε Υπουργέ και Διοικητά της 7ης ΥΠΕ,

Σήμερα έγινα αποδέκτης γραπτού αιτήματος για να υποδείξω όνομα ιατρού ειδικευμένου Παθολόγου για εφημεριακή κάλυψη της Παθολογικής κλινικής του ΓΝ Ρεθύμνου.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση των θεσμικών μου υποχρεώσεων έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση της 7ης ΥΠΕ για να με μετακινήσει ως Παθολόγο στο ΓΝ Ρεθύμνου για να επιτελέσω την εν λόγω εφημερία.

Όπως είναι γνωστό, έχει εκφραστεί με προηγούμενο έγγραφο μου (Αρ. πρωτ. 29777/23-10-23) η υπηρεσιακή μου άποψη (απότοκος 25ετούς θητείας ως
ειδικευμένου ιατρού στο ΕΣΥ) ότι οι συνεχιζόμενες μετακινήσεις ιατρών Παθολόγων από το Νοσοκομείο μας σε άλλα νοσοκομεία δημιουργούν επιπλέον
αποσταθεροποιητικές εστίες στην ήδη επιβαρυμένη συγκυριακή κρισιμότητα που βρίσκεται το Νοσοκομείο μας.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας καταθέτω την παραίτηση μου από την θέση του Διευθυντού Ιατρικής Υπηρεσίας και του εκτελούντος χρέη Διοικητή του Νοσοκομείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί