Ώχου το μωρέ!- Ο Χατζηδάκης νιώθει πικραμένος από την… κακιασμένη κριτική ενώ εκείνος θέλει το καλό μας!

Για κακιασμένη κριτική από την αντιπολίτευση κάνει λόγο ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για το νέο εργασιακό σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο.

Όπως αναφέρει στο Facebook ο κ. Χατζηδάκης το επίμαχο νομοσχέδιο το οποίο πλέον αποτελεί νόμο του κράτους ακολουθήθηκαν όλες οι βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συμπληρώνει ωστόσο πως «με τον νέο νόμο για την Προστασία της Εργασίας, όλοι μας θα κριθούμε από την εφαρμογή του».

«Φυσικά η στάση της αντιπολίτευσης δεν μου προκάλεσε καμία εντύπωση. Είχα ξανακούσει τα σχολιανά μου σε όλες τις σημαντικές μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες που είχα αναλάβει ως υπουργός στο παρελθόν: Στην αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, στην εξυγίανση του ΟΣΕ, στη σύμβαση παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων και στην προσπάθεια διάσωσης της ΔΕΗ. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, βέβαια, διαψεύστηκαν περίτρανα για όλα όσα ισχυρίζονταν. Για τον πολύ απλό λόγο ότι εγώ και τότε ακολούθησα τον δρόμο της Ευρώπης, ενώ εκείνοι απλά δημαγωγούσαν» σημειώνει.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Ώχου το μωρέ!- Ο Χατζηδάκης νιώθει πικραμένος από την… κακιασμένη κριτική ενώ εκείνος θέλει το καλό μας!”

  1. απροκάλυπτος ναζισμός - φασισμός

    Βλέπουμε το σχέδιο. Να μην υπάρχουν μικρές και ατομικές επιχειρήσεις, γιατί παρανομούν υποτίθεται για να μην το κλείσουν το ρημάδι! Όταν όμως πράγματι παρανομούν με ένα τηλεφώνημα στρέφονται μέχρι και οι επιθεωρητές εργασίας εναντίουν του καταγγέλοντος! Η κυβέρνηση αυτή θέλει μόνο μεγάλες επιχειρήσεις, στις οποίες οι προσλήψεις θα γίνονται με εντελώς ρατσιστικά κριτήρια: Οι πιο νέοι, οι πιο δυνατοί, οι πιο ωραίοι, οι πιο φτηνοί, οι πιο υπάκουοι. Οι υπόλοιποι θα ρίχνονται στον Καιάδα ή στην καλύτερη περίπτωση στην Πρόνοια (=φτώχεια). Αυτό είναι το ολοφάνερο πλέον σχέδιο που ταιριάζει άριστα με τη βασική ιδεολοφία που πρεσβεύουν, αυτή του Ναζισμού.

  2. Τι είναι του προηγούμενου αιώνα και τι δεν είναι, αφήστε, το ξέρουμε.

    Οι πένες του χιτλερικού υπουργείου προπαγάνδας γράφουν ότι οι εργασιακές διεκδικήσεις, οι αγώνες για μια καλύτερη ζωή, είναι πράγματα παλιακά. Μιλάνε για “μονιμάδες”, για “επαγγελματίες συνδικαλιστές που έχουν προνόμια έναντι των εργαζομένων”, για “εργατοπατέρες”, για τον κομματικό στρατό του Πάμε κτλ που με απεργίες ενοχλούν τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν θέλουν να συμμετέχουν σε τέτοια! Το σκοτάδι όμως των παλιότερων εποχών, δηλαδή τι πραγματικά έρχεται από τις παλιές εποχές, δεν χρειάζεται να μας το πουν αυτοί οι “αρθρογράφοι”, το ξέρουμε, μας το έχουν πει οι παππούδες μας που ζούσαν και εργάζονταν μέσα στα χιόνια και οι γονείς μας, που έζησαν απόλυτα συντηρητικά, για να μας σπουδάσουν και έμειναν πρώτη φορά σε ιδιόκτητο σπίτι λίγο πριν τα 60. Και το πιο γελοίο από την προπαγάνδα: Τώρα πλέον τα σκανδαλώδη (!) προνόμια του δημοσίου τομέα με τις άδειες μητρότητας και πατρότητας, θα τα έχουν και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι! Όταν όμως μια γυναίκα έχει ανάγκη ακόμα και για ένα μισθό – χαρτζηλίκι, τότε πριν την πρόσληψη θα τους διαβεβαιώσει κιόλας ότι δεν πρόκειται να έχουν εγκύους στη δουλειά τους…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί