Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για Χατζηδάκη: «Δεν έχει δικηγορήσει μια μέρα στη ζωή του, δεν ξέρει πού είναι τα δικαστήρια, ούτε πώς βγαίνει το μεροκάματο»

«Δεν ξέρει πώς βγαίνει το μεροκάματο τα είχε όλα έτοιμα το παιδί του κομματικού σωλήνα που έπαιρνε τις κομματικές και κυβερνητικές αποζημιώσεις και ζει τόσα χρόνια πλουσιοπάροχα διαμέσου της κομματικής του εντάξεως»

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και συγκεκριμένα στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη (δικηγόρο στο επάγγελμα), εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, ξεκαθαρίζοντας πως… δεν ξέρει ούτε πού είναι τα δικαστήρια…

Μιλώντας στο Kontra το βράδυ της Δευτέρας, με αφορμή το επίμαχο νομοσχέδιο Χατζηδάκη, που βάζει τους ελεύθερους επαγγελματίες στη φορογκιλοτίνα Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Βεβεσός, τόνισε: «Αυτοί είναι οι φτωχοδιάβολοι της δικηγορίας και του ελεύθερου επαγγελματία τους οποίους έχει στοχοποιήσει ο κ. Χατζηδάκης. Που δεν έχει δικηγορήσει μία ημέρα στη ζωή του. Δεν ξέρει καν πού είναι τα δικαστήρια».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρει πώς βγαίνει το μεροκάματο τα είχε όλα έτοιμα το παιδί του κομματικού σωλήνα που έπαιρνε τις κομματικές και κυβερνητικές αποζημιώσεις και ζει τόσα χρόνια πλουσιοπάροχα διαμέσου της κομματικής του εντάξεως».

«Πιο τοξική και ταξική επιλογή από αυτή που κάνει αυτή η κυβέρνηση δεν έχει ξανα-περάσει» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχαν τέτοιου είδους επιδρομή στα μεσαία εισοδήματα σαν αυτή που κάνει το νομοσχέδιο Χατζηδάκη», σημείωσε.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί