«Έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο της μικρής Ιωάννας»

Το ενδεχόμενο της πτώσης στον γκρεμό εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας που βρέθηκε νεκρή σε μικρή απόσταση από το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Δείτε: Κρήτη: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Όπως είπε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λυμπινάκης, στους δημοσιογράφους στο σημείο, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Τη σορό της 11χρονης εξέτασε ο ιατροδικαστής Γιώργος Μυλωνάκης και στη συνέχεια παρελήφθη από νεκροφόρα.

Δείτε τη δήλωση:

zarpanews

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “«Έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο της μικρής Ιωάννας»”

  1. Δολοφόνοι

    Αυτοπροβολή και φαγοπότι οι κυβέρνηση και η τοπική κυβέρνηση, μέχρι που άρχισαν να αυτοκτονούν και παιδιά! Και μια μικρή λεπτομέρεια που οι ειδικοί δύσκολα θα παραδεχτούν. Ένα νέο παιδί μέχρι και στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής με τάσεις αυτοκτονίας ακόμα και χρόνια, δύσκολα θα “αποφασίσει” να πέσει στο γκρεμό αν δεν έχει πάρει πρώτα τα κατάλληλα αντικαταθλιπτικά με συνταγή γιατρού βέβαια. Καλό θα ήταν να δουν αν ισχύει και αυτή η περίπτωση. Αλλά βέβαια, σιγά το πράμα, μια απλή παρενέργεια είναι η αυτοκτονία νέων μετά από αντικαταθλιπτική αγωγή, το γράφει και το φυλλάδιο στο κουτί.

  2. ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ.

    Λυπάμαι αλλά αυτό πρέπει να ειπωθεί. Την ίδια στιγμή που βγήκε αυτή η φρικτή είδηση, η Περιφέρεια Κρήτης διενεργούσε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “ψυχική ευαλωτότητα στη μετά – covid” εποχή, όπου κάποιες κυρίες έδειξαν τον εαυτό τους και μάλιστα μία από αυτές διαφήμισε το βιβλίο της, το οποίο χρηματοδότησε η Περιφέρεια. Δηλαδή αν εγώ τώρα πάω στην Περιφέρεια και ζητήσω να εκδοθεί το σύγγραμμά μου, αυτό θα γίνει; Σε μια στιγμή που οι πιο ευάλωτες οικογένειες όχι μόνο έμειναν αβοήθητες αλλά και κακοποιήθηκαν με κάθε δυνατό τρόπο που είχε στα χέρια του το κράτος, σε μια στιγμή που οι μόνοι βοηθοί των ανέργων ήταν οι παππούδες και οι γιαγιάδες (με το ανάλογο ψυχικό κόστος) η Περιφέρεια έκανε, όπως λένε και οι Γερμανοί SO GUT WIE NICHTS:

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί