Σ. Βαρδάκης: «Ο κ. Χατζηδάκης δεν είναι μόνο αδιάβαστος, αλλά και επικίνδυνος για τον κόσμο της εργασίας»

Απάντηση του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ στον Υπουργό Εργασίας με αφορμή την παραπληροφόρησή του σε τηλεοπτικό σταθμό

Σχετικά με την σημερινή τηλεοπτική εμφάνιση του Υπουργού Εργασίας και την παραπλανητική αναφορά στην πολιτική, που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στον εργασιακό τομέα, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης, δήλωσε τα εξής:

«Ο κ. Χατζηδάκης, συνηθίζει τον τελευταίο καιρό να εμφανίζεται, ως φιλεργατικός Υπουργός, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να μην κάνει και στην σημερινή του εμφάνιση. Στη προσπάθειά του να επιχειρηματολογήσει υπέρ των ατομικών συμβάσεων εργασίας για τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, ξεπέρασε κάθε όριο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης.

Εκμεταλλευόμενος τις τελευταίες μέρες, το βήμα που του δίνουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, επιχειρεί να μετακυλήσει τις ευθύνες στην σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση, ισχυριζόμενος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν προστάτευσε την περίοδο διακυβέρνησής του, τους εργαζόμενους, οι οποίοι ερχόταν σε συμφωνία με την εργοδοσία για διευθέτηση του χρόνου εργασίας. Ουδέν ανακριβέστερο κ. Υπουργέ!  

Ο κ. Χατζηδάκης αδυνατεί να αντιληφθεί την τεράστια διαφορά, ανάμεσα στην διευθέτηση του χρόνου εργασίας με συλλογική σύμβαση, σε σχέση με την ατομική σύμβαση, που επιχειρεί σήμερα η Κυβέρνηση να νομοθετήσει. Αν δεν το έχει κατανοήσει, μπορεί να πάρει πίσω την θέσπιση των ατομικών συμβάσεων εργασίας. Εάν δεν το πράξει, είναι σαφές ότι παραπληροφορεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, κατά την προσφιλή μέθοδο της κυβέρνησης της ΝΔ.

Φαίνεται ότι ο κ. Χατζηδάκης, πανικόβλητος από τα μηνύματα του εργατικού κινήματος και τις αντιδράσεις σύσσωμης της Αντιπολίτευσης, σπεύδει κάθε μέρα σχεδόν να εμφανίσει το νομοσχέδιο που έχει συντάξει, ως μαγική εικόνα ενός φιλεργατικού νομοσχεδίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί