Τα…ζόρια του νεοναζί Λαγού: Βρίσκομαι σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν «Αλλάχ Ακμπάρ»

«Δεν με αφήνουν να παραγγείλω από την καντίνα» – Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση έκδοσής του στην Ελλάδα

Μπορεί ο Γιάννης Λαγός να βρίσκεται στις φυλακές Βελγίου λιγότερο από 10 ημέρες αλλά όπως φαίνεται ζορίζεται. Ο καταδικασμένος σε 13 χρόνια φυλάκιση ναζί παραπονιέται για τις συνθήκες κράτησης και διαμαρτύρεται μέσω ηχητικού που δημοσίευσε στο Youtube.

«Βρίσκομαι σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας μέσα σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ γιατί τώρα πλησιάζει το ραμαζάνι “Αλλάχ Ακμπάρ” και έχουν όλα τα δικαιώματα και εγώ είμαι εδώ και μιλάω για Ελλάδα και για ορθοδοξία» αναφέρει ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης.

«Νερό δεν μπορούμε να πιούμε από μπουκάλι, δεν έχουμε ποτήρι και αναγκαζόμαστε να πιούμε από τη βρύση που υπάρχει μέσα στην τουαλέτα. Δεν έχω μαξιλάρι, δεν είχα καθαρά ρούχα για επτά ημέρες. Δεν μου έχουν επιτρέψει να παραγγείλω ούτε ένα αντικείμενο από την καντίνα προκειμένου να έχω κάτι να φάω ή να πιώ» συνεχίζει παραπονούμενος.

«Δεν μου είχαν επιτρέψει πάνω από 6 μέρες τώρα να βάλω χρήματα στο κινητό τηλέφωνο για να έχω μια επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους» σημειώνει ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος δεν παραλείπει να αναφέρει ότι αυτά τα λέει ότι για να τον «λυπηθούν» αλλά για «να γίνουν γνωστά».

Μέσα σε όλα αυτά, εντείνεται η φημολογία στις Βρυξέλλες που θέλει τον Λαγό να ζητά πλέον μόνος του να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση έκδοσής του στην Ελλάδα

Το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες η ακρόαση του Γιάννη Λαγού, προκειμένου να εξεταστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του που εκδόθηκε από την Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η ακρόαση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, με την απόφαση να ανακοινώνεται από την Εισαγγελία των Βρυξελλών.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιάννης Λαγός βρέθηκε ενώπιον του Βέλγου δικαστή και ανακριτή πριν από μία εβδομάδα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι βελγικές Αρχές θέλουν να επισπεύσουν την όλη διαδικασία. Ο Γιάννης Λαγός οδηγήθηκε στις φυλακές στις 28 Απριλίου από όπου είχε στείλει και ένα μήνυμα για τις άθλιες, όπως υποστήριξε, συνθήκες κράτησής του συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτό και ξενοφοβικές κορώνες για τους Άραβες συγκρατούμενούς του.

Και όπως αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται ο Γιάννης Λαγός να συναινέσει στην έκδοσή του στην Ελλάδα για να εκτίσει την ποινή του.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Τα…ζόρια του νεοναζί Λαγού: Βρίσκομαι σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν «Αλλάχ Ακμπάρ»”

  1. mashallah

    Εγώ έχω ακούσει ότι είναι ωραία στις φυλακές των φασιστικών κρατών της ΕΕ, έχει και διάφορες δραστηριότητες, μαθήματα ξένων γλωσσών, πωλητήριο για να στείλεις δώρα στους δικούς σου, επισκέψεις από πάστορες και κοινωνικούς λειτουργούς… Πολλοί μετανάστες από αυτούς που φωνάζουν Αλλάχ Ακμπάρ βρέθηκανε εκεί μόνο και μόνο επειδή είναι μελαχρινοί, έχοντας κάνει κάτι ασήμαντο ή και τίποτα. Εσύ όμως που θέλεις και λευκά ήδη πιέρ καρντέν δεν είσαι εκεί άδικα.

  2. CitizenMitsos

    Αν θέλεις ορθοδοξία νεοφασίστα άσε τα τσαλιμάκια και κατέβα να μετακομίσεις στον Κορυδαλλό που έχει και εκκλησάκι.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί