Στο πένθος η Μεσαρά: Έφυγε από τη ζωή στα 51 του επιχειρηματίας

Πένθος επικρατεί στην περιοχή της Μεσαράς, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας της περιοχής, Νικήτας Τσικριτσάκης.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, 29 Απριλίου στις 1:00 το μεσημέρι, στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Μοιρών.

Όπως γράφει το τοπικό apopsilive.gr:

Μεγάλη Εβδομάδα, λίγες μόνο μέρες πριν την Ανάσταση, έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή, στα 51 του μόλις χρόνια, ο Νικήτας Τσικριτσάκης μετά από μια γενναία μάχη που έδινε πολύ καιρό με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό του όλη την οικογένεια του που είναι ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή καθώς διατηρεί Ψητοπωλείο στις Μοίρες.

Την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου, στη 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μοιρών -όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 11.30 το πρωί- συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα που τον τελευταίο αντίο σε ένα θαυμάσιο άνθρωπο , με ξεχωριστό χαρακτήρα, που μαζί με τη σύζυγο του Αγγέλα Σπιθάκη δημιούργησαν μια εξαιρετική οικογένεια με δύο κόρες και ένα γιό, έχοντας να παρουσιάσει πλούσια κοινωνική προσφορά και μέσα από το Σύλλογο ΑμεΑ Νότιας Κρήτης «Το Μέλλον».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί