Τέσσερις πνιγμοί σε παραλίες της χώρας

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν την Κυριακή λουόμενοι από τέσσερις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, Ειδικότερα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε  από τη θαλάσσια περιοχή του οικισμού Γαλήνη Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, 69χρονος. Ο 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε  από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πάλιουρα Επανομής, 82χρονος. Ο 82χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το μεσημέρι της Κυριακής 69χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της  από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αμμόλοφων Ν. Περάμου Καβάλας. Η 69χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή της της Αγίας Άννας Θάσου, 52χρονος αλλοδαπός. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί