Να δημιουργηθεί μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στο Ηράκλειο ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπουργείου Υγείας, Μ. Θεμιστοκλέους, ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου ζητά να δημιουργηθεί μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στον ιστό της πόλης του Ηρακλείου. 

Μάλιστα, ο σύλλογος στην επιστολή του αναφέρει ότι το Παγκρήτιο Στάδιο πληροί όλες τις προϋποθέσεις λειτουργικότητας και ασφάλειας, για τον σκοπό αυτό.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αποτελεί κοινή παραδοχή πως η μοναδική λύση στην αντιμετώπιση της πανδημίας  αποτελούν τα εμβόλια κατά του COVID 19. Σ αυτήν την φάση που η Χώρα αποκτά επάρκεια  εμβολίων, που το πρόγραμμα εμβολιασμού επεκτείνεται σε όλες τις ηλικίες, που ο εμβολιασμός  στο Νησί μας κινείται με γρήγορους ρυθμούς, πιστεύουμε πως πρέπει να δημιουργήσουμε ένα  Μεγάλο Εμβολιαστικό Κέντρο στον ιστό της πόλης του Ηρακλείου.  

Ως Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου πιστεύουμε ότι το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ πληροί όλες  τις προϋποθέσεις λειτουργικότητας και ασφάλειας. Έχει εύκολη πρόσβαση για τους συμπολίτες  από την πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Διαθέτει άνετους χώρους για την  λειτουργία πολλών εμβολιαστικών γραμμών και επαρκείς χώρους στάθμευσης. Η λειτουργία του, 

σε καθημερινή βάση, θα συμβάλει αποφασιστικά στην ταχύτητα του εμβολιασμού καθώς επίσης  και στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων μας.  

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί