Πάνω από 22 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε φορτηγό στο λιμάνι της Πάτρας

Μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης εντοπίστηκε από τους λιμενικούς κρυμμένη μέσα σε φορτηγό αυτοκίνητο που είχε φτάσει από την Ιταλία στο λιμάνι της Πάτρας.

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 15/4/2021, όταν συνελήφθη 42χρονος οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Μετά από έλεγχο που έκαναν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού «ΑΙΚ» στο φορτηγό που είχε εκφορτωθεί από επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο προερχόμενο από την Ανκόνα της Ιταλίας, βρέθηκε στο επάνω μέρος ξυλοκιβωτίου που περιείχε ένα ψυγείο, μία πλαστική μαύρη σακούλα, μέσα στην οποία υπήρχαν 20 πλαστικές συσκευασίες. Αυτές περιείχαν 22 κιλά, 500 γραμμάρια και 7 δέκατα του γραμμαρίου (22,500.7kg) κοκαϊνη.

Σε έρευνα στο σπίτι του 42χρονου στον Άλιμο Αττικής βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες SIM. Το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται σε 956.250 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών η οποία θα αποσταλεί στη Χημική Υπηρεσία Πατρών, το φορτηγό (τράκτορας και επικαθήμενο), έξι κινητά τηλέφωνα, τρεις κάρτες SIM και μία συσκευή πλοήγησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί